Диневи прибраха Емануела в Свети Влас, заживя като принцеса

Емануела плажФолкаджийката Емануела вече е  една от най-луксозно живеещите певици.

Чалгаджийката се премести с най-необходимото от багажа си на морето заедно с бебето и татко му и всички са на щедрата издръжка на братя Диневи.

В морската империя на голямото семейство фурията се шири в ултра луксозен напълно обзаведен апартамент, който се намира точно на кея на частното пристанище  марина „Диневи“. На изпълнителката не й се налага изобщо да мисли за работа и няма никакви други задължения, освен да гледа бебето и да си почива. Дори леглото не си оправяла, защото всеки ден минавала камериерка, нито пък до магазина, защото специален човек зареждал хладилника с екзотични плодове, деликатеси и напитки.

Вечер, когато бебето Димитър заспивало, Емануела и таткото Димитър обикновено отивали в някой от многобройните  ресторанти на фамилията  и хапвали на спокойствие и без да плащат. През деня певицата води бебето на частен плаж, където то спи на чистия морски въздух и никой  не ги притеснява.

Изпълнителката смята да  прекара цялото лято в новия си луксозен апартамент, на издръжката на фамилия Диневи, която пък за тях е джобни пари. Участията й ще се ограничат само до морските курорти, за да й са наблизо и ще пее само колкото да не изгуби форма, като сама ще си избира къде.

Тя прекара и миналото лято в Свети Влас, докато още беше бременна и още тогава фамилията я прие като  снаха, но този факт беше скрит от медиите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *