Българин се бори за сина си, даден на приемно Гей Семейство с двама Чернокожи бащи в Холандия! + ВИДЕО

Българче живее от две години в приемно семейство в Холандия с двама чернокожи бащи. Това съобщи бащата на момчето Николай по Нова тв. Мъжът се опитва да върне сина си от години. У нас той е получил родителските права, но решението на българския съд не се признава от Холандия и сина на Николай остава да живее там, въпреки че майка му е загинала в катастрофа.

„За последно видях детето през август 2013 г. В един момент загубих всякаква връзка и се наложи да го обявя за общодържавно, а по-късно и за международно издирване“, разказа бащата. Преди 6 години той се разделил с майката на сина си, която по-късно починала.

„На първа инстанция съдът в Хага определи детето да бъде върнато в България. На втората обаче, за голямо мое учудване, съдът отказа да върне детето“, сподели още бащата.

В писмо до Нова тв., холандската служба за Защита на децата отказа да коментира случая с мотив, че нямали практика да предоставят подобна информация на медиите. Препоръките си давали само в съдебна зала, на закрити заседания, с цел да предпазели децата. Колегите им от българската Агенция за закрила на детето също са изискали мотивите за взетото решение, както и информация дали на момчето са създадени условия за запазване на българската му идентичност. До този момент обаче отговор така и не са получили.

Николай е решен да се бори за сина си докрай

Преди две седмици решение на съда в Ротердам прекрати родителските права на Николай. Според решението, бащата упражнявал психологически натиск върху детето, с цел то да пожелае да се върне в България, докато момчето само проявявало желание да остане. Спомените от биологичния му баща, провокирали у него страх и безпокойство, а с приемните си бащи чувствал стабилност и привързаност, пише в решението.

Шанс за промяната му ще има на обжалване през октомври. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Спомнете си кой ни вкара в ЕС, кой подписа един милион глупави документа и назначи пазач за водач? Трагедията на един баща и детето му, не се дължи на външни фактори, въпреки тяхната агресивна „помощ“. За всичко са виновни българи и български граждани, поставили собствените си интереси пред общите, народните. Врагът ни гледа от огледалото!!!!

    • Щом не скачаме на бойна нога да убием врага, значи сами сме си врагове. Съгласен съм с вас, Иван.

  2. Не е от сега. През 2012-а година се борих за две деца в Холандия. Бяха изведени от семейство на българка, омъжена за холандец, зъБолекар, и дадени – едното в „Детска грижа плюс“ – прилича на затвор – отвън е с телена ограда, а другото – 2-годишно беше тогава – на безработна холандка с приятел негър от Кюрасао.
    Преборихме се ние, гражданите – не държавата!

  3. Какъв е този ужас!?!Татова дете е български гражданин. И ако бащата го е „притискал“ да се върне при него, то български съд трябва да реши дали да е с баща си или в българско приемно семейство. Това си е отвличане на български деца.

  4. Отиди и си го вземи…ако се беше случило на мен …бих направил така…без децата ми ,няма живот за мен…
    Гейовете командват целия свят…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *