БЪДЕЩЕТО ПРИНАДЛЕЖИ НА РУСИЯ! ЕТО ЗАЩО:

За онези, които още не са разбрали.

На 15 януари светът се събуди в нова реалност.

Годишното послание на Путин към Федералното събрание ще има глобални последствия.

Путин вдигна залога не само в Русия, но и в така наречената световна игра.

Посланието беше много сериозно. Според новите задачи Путин сменя отбора.

И конституцията ще се промени радикално в частта на държавното устройство, т.е. с едно-две изречения Путин успя да върне върховенството на националната държава и нейната конституция над либералния глобализъм и неговото глобално правораздаване. Путин предложи промени в конституцията, които ще гарантират нейното върховенство над международните правни норми.

И така, Русия вдигна залога в глобалната игра. Разкри карти, които почти никой не очакваше. Защото само няколко дни по-рано световният жандарм САЩ уби по най-подъл начин третия човек на Иран – Касем Солеймани, и заплаши, че ако Техеран отговори, ще удари 52 най-важни цели в Иран.

Но Техеран отговори и унищожи две американски бази в Ирак, чийто парламент прие закон за извеждане на американския контингент от територията на тази страна. Пълен провал на цялата американска близкоизточна политика и поредно поражение на Вашингтон.

И именно на този фон с посланието на Путин стана ясно, че руският „керван“, под чадъра на новите хиперзвукови ракети, ще се движи към ново справедливо световно устройство.

Така Русия не само върна своя статут на силна европейска държава, но и утвърди ролята си като лидер в регулирането на конфликтите, т.е. на глобален регулатор. Това е един от малкото случаи, когато зад открехнатата завеса можеха да се видят и истинските движещи сили на геополитиката.

Някога, в края на 90-те години, бях сред малкото анализатори по света, които предвиждаха, че Путин не е само имперец, но и патриот на империята, което е дълбоко програмирано в него. Въпреки че може да се преструва успешно, когато трябва. Но вече няма нужда, тъй като изминатият път от Русия, за да стигне до сегашния етап, е пред очите на всички.

Какво всъщност направи Путин през тези години?

1. На първо място, Путин обезпечи сигурността на Русия. Сигурността й е почти абсолютна – хиперзвукови оръжия и непробиваема противоракетна отбрана.

2. На второ място, Путин обезпечи и сигурността на бъдещето. Новото оръжие изпреварва с десетилетия разработките на други държави, преди всичко на САЩ, и е вече на въоръжение.

3. На трето място, започва изграждането на базата на новия политически елит на Русия с въвеждането на нова система на държавна власт и управление. Започва изменение на Конституцията на Русия с върховенство на руския закон. Край на глобализирането и намесата на Запада, чиято цел е само една – унищожението на Русия колкото се може по-бързо, защото утре ще е късно. Не успяха.

4. На четвърто място, няма да бъдат ръководители в държавния апарат онези служители и политици, които имат чуждо или двойно гражданство. Това означава, че те ще бъдат отстранени и от Федералния съвет, правителството и различните структури. Не става дума само за така наречената „пета колона“, предимно с ционистки корени, но и за олигарсите, полуолигарсите и корумпираните чиновници. Къде ще бъдат устроени и кой ще ги вземе на работа? Разбира се, те ще се опитат да провалят Путин или ще се разбягат пак по света.

Тук ще отворя една скоба. Както сега напомнят в Русия, в аналогична ситуация беше и Сталин. Според някои историци той беше отровен, когато започна да прочиства от своето обкръжение някои елементи и съобщи това от трибуната. По време на своята реч Сталин се закашлял и най-вероятно жената на Молотов му подала чаша вино и той се почувствал зле. „Тя ме е отровила“ – казал Сталин. След това последваха инфарктът и инсултът. Сталин е разбирал /както и Брежнев/, че ще се опитат да го отровят по време на лечението и е пращал своята медсестра да купува лекарства в обикновени аптеки. Всеки път в различна.

Руските анализатори напомнят тези епизоди, защото сега Западът ще активира своята „вербовъчна база“ или „пета колона“ срещу Путин. Заради това се обръща внимание, че в Комитета за изработка на новата конституция има само обикновени и напълно нови хора, но няма никой от властта. И че промените в конституцията се спускат по списък, а не по пунктове. И не от парламента, а с референдум.

5. Това ще промени съотношението между парламентарната и съдебната власт, президента. Провъзгласените изменения са само първата крачка по този път. Процесът ще бъде поетапен. Русия ще бъде нова.

6. В течение на следващите четири години ръководството на държавата ще бъде много по-младо, по-технологично, по-ефективно, по-рационално. Резултатите няма да закъснеят.

Тук няма да се присъединя към някои постфактум критици на досегашния премиер Дмитрий Медведев, който за дългите години премиерстване и президентстване пое толкова критики, че даже официалната социология не може да ги тушира. Напротив. Убеден съм, че Медведев заслужава уважение и достойно място в новата история на Русия със своята преданост към каузата на Русия и Путин, т.е. да служи и да не предава. А това е качество, което заслужава високо уважение. Да не си предател.

7. Русия сега ще върви по друг път, с други хора и други методи на изпълнение.

Възстановяването беше постигнато.

Сигурността беше гарантирана.

Сега идва етапът на възхода, който ще се прояви много скоро.

Идва времето не само на нова Русия, но и на големия ремонт на света, чието дегенериране стигна до невъобразими пропорции и продължава да се влошава.

Не съм сред големите моралисти, но онова, което например беше показано от основния модист на света Gucci на неговото последно шоу, на което мъжките манекени носеха полички с надписи „импотент“ или Fake с прически в стила на женски /без извинение/ вагини, ме накара да се запитам няма ли кой най-накрая да натисне Reset и да изчисти планетата.

И точно в такъв момент Путин обяви нови цели не само за Русия, но и за цялата цивилизация, които Киеза перифразира от Хамлет като „Да живееш, или да не живееш“. Това е истината.

Светът е в безизходица, той е жизнено и интелектуално блокиран. Няма нито теория, нито идея. Предишната (глобал-капиталистическата) не работи. А новата още не се е очертала напълно.

И Русия предлага нещо ново. От Русия няма никаква заплаха. Но, ако Русия не се защити, ще пламнат Европа и светът. И всичко това трябва да мине през информационния ресурс, който в момента е тотално блокиран.

Дали съм оптимист? Вече съм. Надеждата ми, че може да се изгради система за човечеството, която ще спаси всички ни и че все още не е късно за това, започва да се възражда.

Защото моментът наистина е „Да живееш, или да не живееш“. Skandalno.net

Автор: Красимир Иванджийски, Skandalno.net

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. СЛАВА ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ НИКОГА СЪС НИКОГО НЕ СМЕ ТЕ ЗАМЕНИЛИ И НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАМЕНИМ ТИ СИ НАШАТА ОПОРА ЕДИНСТВЕНА НАДЕЖДА ОБИЧ И МЕЧТА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД 98% ИСКАМЕ ОТНОВО ДА ПОСРЕЩНЕМ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА ЗА ДА СМЕ НАВЕКИ ЗАЕДНО

  2. ЛЪЖЕЦА РУСОФОБ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ САЩ ЦРУ ПОМПЕО И ХЕРО МУСТАФА ЗАЕДНО С БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА И КАСКЕТ ГЕШЕВ ИЗМИСЛИХА ЧЕ РУСИЯ СПАСЯВА БОЖКОВ ОТ СТРАХ ЧЕ 98% БЪЛГАРСКИ НАРОД ОБИЧАМЕ БРАТСКА РУСИЯ

  3. Винаги съм бил оптимист по отношение на Русия, това е свята, велика държава и я считам за наш по-голям брат. Русия никога не би ни нападнала, руснаците не са агресор, просто знаят и умеят да се защитават. Не ме е страх от руснаците, признание и слава на Русия! Факт е, че когато бяхме „под игото на СССР“ живеехме спокойно, независимо, че и Живков беше същия простак като тиквения Буда. Преценете сами как живеем сега, с „евроатлантическите ни партньори“. Партньори друг път, българоубийци, убийци на цял един народ! Факт! Единствено бананите са в повече, но и държавата ни вече е бананова република.

  4. Браво, на всички,които сте изразили най откровено и тържествено, това което искаме голямата част от българското население! Да, да живее Русия и Путин, ако не за друго, то да не умира надеждата за българското възкресение!!!Да се обединим, да се борим!Да се надяваме!

  5. Иванджийски предсказваш като врачка. Не се изхвърляй толкова. До голяма степен обществото е неуправляемо. Диктаторите винаги са се проваляли. Не преброих колко пъти каза Путин но го представяш като диктатор.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *