Бургаски катаджия стана любовник на Наско Месечков

Наско забрадкаТанцьорът Наско Месечков със сигурност няма да получи глоба за превишена скорост, или неправилно паркиране.

Гаранция за това е, че хореографът е хлътнал до уши в служител на бургаския КАТ, а буйната им мъжка връзка вече продължава няколко месеца и се вихри в Стара Загора. Двамата решили да се виждат на неутрална територия, за да избегнат клюките и папараците.

Миналия сезон във „ВИП Брадър” Наско  призна публично, че е бисексуален, а признанието му пък предизвика доста пикантни разкрития за неговия таен  се*суален живот и за част от връзките му, които дотогава бяха тайна.

Оказа се, че той и  светския лъв Евгени Минчев имали кратка авантюра преди време. Месечков не пропуснал да се отърка и  с чалга певеца Галин, с когото изживял вълнуващи моменти  преди да влезе в шоуто. Намесен беше и депутат.

Заради скандалите, които доста навредиха на имиджа му, сега танцьорът е по-потаен. Той не ходи в елитните заведения в София, а се среща с любовника си в града на липите. Двамата наели апартамент там и се радвали на ласките си, необезпокоявани от никого.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *