БТВ забрани на Николета да говори за Гришо

Николета джукиНиколета Лозанова внезапно се покри след доста плоския и пошъл скандал с тенисиста Григор Димитров, в от желание да блесне, сама се забърка.

Водещата на „Папараци“ изведнъж спря с безумните си интервюта по медиите и в момента е по-тиха и кротка отвсякога.

От Би Ти Ви  й забранили да плещи  повече глупости за връзката си  с Гришо и даже я заплашили със сваляне от екран, ако продължава да си вдига рейтинга с  измислици, че е прекарала една бурна нощ  с Димитров в Лондон.

Бившата футболна съпруга се самозадмина по наглост и  сама пусна слух, че е станала причината за раздялата му с  Шарапова.

Гришо обаче побесня, че го забъркват в скандал с толкова елементарна дама със скандална слава, нае адвокати, които потърсиха първоизточника на слуха, откриха самата Лозанова и той заведе дело срещу нея за клевета.

От Би Ти Ви най-малко искат при тях да работи човек, чието име е забъркано с клюки, неверни твърдения и клевети. И който е даден под съд. Предаването на Николета и без това виси на косъм и го търпят само защото фирмата на Иван и Андрей го продуцира. Сега обаче явно и опосумите трудно ще я спасят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *