Боян Чуков: САЩ губи войната! Отчаяно търси диалог с Русия заради фаталното си изоставане в стратегическото въоръжение!

„Предложението на Нанси Пелоси да обяви Русия за страна спонсорираща тероризма студено бе отхвърлено от държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен. Той самият пък отчаяно чака няколко дни за разговор с руския си колега Сергей Лавров. А темата е от жизнено важно значение за САЩ – ограничаването на стратегическото въоръжение“, пише в свой коментар геополитическият анализатор Боян Чуков.

Блинкен осъзна, че няма как да търси за диалог страна обвинена в спонсориране на тероризма, така че бързо охлади мераците на Пелоси. Джо Байдън призна, че страната му се надява да преговаря с Русия по въпроса със стратегическото въоръжение. Причината е много проста – САЩ изостава от Русия фатално в тази сфера, затова се надява по някакъв начин да подлъже и придума Москва да се съгласи на съкращаване на този тип оръжия. Байдън явно се е притеснил при новините за „Сармат“ и „Циркон“ и се надява да си издейства някакви отстъпки, тъй като страната му не разполага с реципрочно въоръжение. Хиперзвуковите ракети „Цирков“ ще влязат във въоръжението на руските военноморски сили през следващите месеци. Оръжието няма аналог в света, като същото важи и за балистичните ракети „Сармат“, които също ще бъдат приети на бойно дежурство до края на годината. САЩ не могат да произведат такива ракети не само защото не разполагат с технологията, но и защото някои от съставните им части са от химически елементи, редки метали, които се добиват само в Русия.

Демократическата партия губи почва под краката си също и у дома, освен на международната сцена. Показателно е, че от доста време насам Хилъри Клинтън се е покрила от световните медии. Това е почти сигурен знак, че демократите ще загубят на междинните избори през ноември. Тогава вероятно ще е и краят на войната с Русия и Китай и капитулацията на САЩ. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Ахмад сила! България е обещана вече на Русия. Скоро денацификация и у нас. Дайте да си я направим сами с помощта на Възраждане, за да не ни я направят като в някогашната Ичкерия – с ятагана! Сега е време да обърнем курса и да изхвърлим ристю кирчо ниновица и пр. За да не изгори и суровото напролет барабар с тия …

    • Подкрепям напълно,отдавна съм член на партия ВЪЗРАЖДАНЕ и работим в тази посока!

  2. Какво толкоз сте се загрижили за „Възраждане“. Партия без идеология, без политическо бъдеще, примитивна фразеология.. Някой ден тя ще се отметне от всички свои обещания, както го направи щоуменът Слави.

  3. Засега янките печелят. По всички фронтове. Няма абсолютно никакво значение кой е начело, войната няма да спре. Докато не се закрият базите, да се оттеглят зад океана, да се неутрализира петата колона и да отмени статута на долара. Иначе ни чакат лоши времена.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *