Боян Чуков: Русия няма сметка Войната в Украйна да приключи бързо (С ВИДЕО)

Русия няма абсолютно никаква полза от това войната в Украйна да приключи бързо. Това заяви в студиото на „Балотаж“ геополитическият анализатор Боян Чуков и обясни защо.

Още от темите в интервюто:

1️⃣ Бахмут, Артьомовск. Как ще продължи военната операция;

2️⃣ Отношенията между Китай и Русия;

3️⃣ Анализите на САЩ – по-свободни от на която и да е европейска държава;

4️⃣ Англия, която опитва да е световна сила;

5️⃣ Изборите в Турция;

6️⃣ Изборите в Гърция

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://www.youtube.com/watch?v=thVTPXyrDlU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. А пита ли Русия майките и бащите, съпругите и децата на тези, които ги връщат в черни чували, ако изобщо ги върнат, те какво мислят по въпроса.Всякакви умници, дори и сред коментиращите тук, се упражняват да ни обясняват защо Русия протакала войната и как това било в неин интерес защото така чакала долара да се срути сам. То хубаво, ама пропускат една малка подробност – не шахматна партия играе Русия, а живи хора гинат всеки ден и по много.И това прави безкрайно цинично всяко оправдаване на протакането на войната от страна на Русия. Меко пипали защото не искали да загиват украински граждани. А руски може – щеше да бъде за две седмици, стана за две години.Но за разлика от Втората световна война, когато на фронта са били синовете на всички ръководители на държавата, сега отрочетата на управляващите в Русия са момченца-манекенчета с лакирани нокти в Лондон или се шляят по скъпи места по света.Всякъде другаде са, но не и на бойното поле в Украйна. Така може и сто години да протакат войната, сакън да не загубят ологарсите някой милион.

  2. ХМ,не разбра ли, че тази война не е между Русия и Украина, Това е война на Русия за собственото и оцеляване, щото са я притиснали отвсякъде с военни бази и с оръжие и са отворили алчна уста за богатствата и.Това е най-мръсната война,в която воюват руснаци със зомбирани такива от другата страна.Ние в БГ се разделихме яко на зомбирани и на останалите.

    • Един ресторантьор и 60 000 бивши затворници размазаха ЧВК на нато,по недоразумение наричана Усраинска армия.Въоръжена,тренирана,платена от нато.Готвиха ги 8 години,а Вагнер ги сготви за 6 месеца.Това боли.
      Докато лъжливите нацисти благодаряха на господарите си и хвалебстваха Пейтриот за свалени Кинжали,истината се оказа точно обратното.

    • Аз знам много добре между кого е войната, но как ще обясниш това, че оръжието от Запада и САЩ си влиза необезпокоявано по ж.п. линиите и някак си никой не се сеща да удари тези влакови композиции които го карат. Преди десетина дена гледах предаване с Пламен Пасков, в което той задава абсолютно логичен въпрос: всеки, който е пътувал с влак в Съветския Съюз знае, че там коловозите са по-широки от европейския стандарт. Това е направено след Втората световна бойна именно с цел в случай на война да не могат да влизат чужди влакови композиции. На границата с бившите съветски републики влаковете чакат поне около час докато им сменят колесарите или както там се казва. И Пламен Пасков пита логично – защо докато стоят на границата тези влакови композиции с оръжие, така хубавичко концентрирани в една точка никой от руска страна не се сеща да ги удари. Как това, че войната не е между Русия и Украйна, а е между САЩ и Русия, оправдава такова бездействие от страна на Русия. Точно обратното – именно защото Русия воюва с целия Запад и САЩ, трябва да унищожава и оръжието и наемниците които се изпращат в Украйна още на границата, но не наблюдаваме такова нещо. Странна и непонятна ми е твоята логика, Иванов.

  3. Хм, когато разбереш, че и двамата предатели, путенясалият и зеленясалият, работят за Хабад Лубавич (ционистите) и така наречената инсценирана „война“ е война на глобалната секта на смъртта срещу ЦЯЛОТО човечество, включително и САЩ, които са просто милитаристичната им ръка и пушечно месо през годините, тогава причините за всичко ще ти се изяснят.

    Много се дразня от преобладаващото настроение в България, а и в целия свят, пропагандирано от контролираната „опозиция“ (друга с някаква гласност и влияние не съществува), против САЩ като народ. Обикновените американци страдат като всички останали от собствените си продажни и окупирани правителства, които по нищо не се различават от българските. Единствената разлика е, че доста време наистина се радваха на по-висок стандарт на живот, защото Хегеловата диалектика го налагаше, като видимо „противопоставяне“ на СССР по времето на студената война, но и това свършва на този етап. Вече дойде редът и на САЩ да бъдат унищожени, а както тук знаем от богатия си опит, няма по-голям враг на една държава от вътрешния враг!

    Аз чета тук, но много рядко се обаждам, защото няма смисъл. Има хора, които донякъде разбират нещата, но не и най-дълбоката им същина. Те са заслепени от омраза към САЩ, както и противниковият им „отбор“ към Русия, и продължават да си играят на „държави“ и да коментират събитията от тази гледна точка, а държави просто няма… Има война на шепа психопати срещу всички хора и всичко човешко. Малко хора го проумяват, особено в България, и това е трагично, защото всички дружно продължават да участват в играта „разделяй и владей“, в резултат на която човечеството беше доведено до това, бих казала безнадеждно, положение.

    • Я ни обясни нещата в дълбочина де?
      Обясни ни и как и къде виждаш народа на сащ, че ми е много интересен народ?
      Едни хубави „хорица“ които живуркат на наш гръб, докато страдат.

      • Абе има нещо гнило в тази война,ама де да видим.Никой нищо няма да ти обясни,всеки е потенциален трол на едната или другата страна.Ще чакаме да се избистри,не че нещо друго можем да направим.

    • Един древен мъдрец бил казал:“Аз знам, че нищо не знам, но има такива, които и това не знаят“. Е, ти си от тези, които не знаят, че не знаят. Аз поне това вече знам.В смисъл знам какво означават тези думи.Колкото повече научаваш, толкова повече разбираш колко много е това, което не знаеш и колко смешно е било да си мислиш, че знаеш много или достатъчно или даже всичко по даден въпрос.

  4. Много информация има и в чуждите медии, анализи, които не се появяват никога у нас.Тук само Скандално и Поглед дават истината.Вече става ясно, че руските военни системи не само преодоляват американските, но и са подчертано по- добри и несравнимо по-евтини.У нас е спусната абсолютна мъгла.Нали трябва да плащаме по 200 милиона за Ф-16 даже години преди доставката,щото са ни вързали в чувала на американския промишлен комплекс като абсолютен добитък.

    • Мога да ти дам линкове в българската преса, но ми мързи да ровя и да ги търся. Няколко години преди войната беше ясно на лаици като мен, че руското въоръжение изпреварило с десетилетие поне краварското. Та не ми е ясно каква повече информация и анализи ти е нужна за тоталната немощ на запада? От години някой хора просто си надуват розовите балони, а ние си губим времето да ги четем и обсъждаме.
      Абсолютно ясно е че хазарската мафия съществува, щото Путин и малките путенца около него или са в колаборация с тях, или се гаврят, или просто не искат да унищожават таласъмите на сатаната.
      През това време нас ни заличават, като народ и държава!

  5. Турция затвори границата с България на граничният пункт „Капъкуле“ за три часа, малко след 10 ч часа тази сутрин. Според изявление на областната администрация на Одрин, с автобус са превозени група мигранти на границата сред които и провокатори, двама граждани на Великобритания, представили се като журналисти. Те се опитали да минат границата.

    По време на сблъсъците полицията стреля по ван. Цялата група е задържана. Сред арестуваните има лица от Великобритания, Тайланд, Иран, Ирак, Азербайджан, Алжир, Йордания, както и турски граждани.
    ––––––––––
    Поради отказа на „българските“ власти да пазят страната и народа си се налага турция да ни пази!

  6. Честит празник на всички българи и от мен!
    Бъдете живи и здрави, все така непокорни и търсещи истината.
    Господ да ни пази и да пази България!

  7. ФБ- фашистбук, забрани коментари за Христос. Били “език на омразата”.
    Да бъде и живее живота!
    “Аз съм пътят, истината и животът”.
    Амин, Господи.

  8. За който още не е разбрал:

    «Войната е мир, свободата е робство, незнанието сила»
    Шахматна игра
    Русофилите ура-патриоти усърдно рисуват карти и стрелки на настъплението, възбудени от мисълта, че скоро руската армия ще превземе Днепропетровск, Одеса, Киев и по-нататък всичко. Аналогична е картината при русофобите, които също рисуват своите карти отвоювайки Херсон, Донбас, Крим и по-нататък всичко.
    Русофили ура-патриоти и русофоби, «ватници» и «укро-сектанти» зомбирани от пропаганда не разбират, че са пешки в чужда игра. Войната в Украйна е обикновена партия шах разигравана от световното юдео-масонство, където Путин и Зеленски са кукли на конци.
    От една страна на дъската се намира световната юдео-ционистка масонска организация «Бней-Брит», представена от различни юдейски кланове и най-вече Рокфелер, в САЩ това са републиканците (Тръмп, Кисинджър, Бжежински..), за господство на долара и запазване на ЕС. От друга страна, световната юдео-хасидска масонска организация «Хабад», най-вече Ротшилд, в САЩ това са демократите (Клинтън, Байдън, Сорос..), за златен стандарт и демонтиране на ЕС.
    В техните редици съществуват известни разногласия в геополитически и религиозен план, но като цяло работят заедно за постигане на обща цел – световно господство. Войната в Украйна, стартирана от световното юдео-масонство като продължение на известно събитие започнало през 2020 г. решава едновременно няколко задачи:
    1. Консолидиране на «свободните народи» около своите правителства, чието доверие в тях бе силно разклатено след психическата операция «COVID-19» (геноцид над собственото население).
    2. Отвличане на вниманието от предстоящото въвеждане през 2023 г. на цифрова идентичност, цифрови валути и ратифициране на пандемично споразумение (В България предстои да бъде приет закон за цифрова идентичност – опразване на хартиени и пластмасови документи за самоличност и прехвърляне на информацията върху цифров носител QR-код, Израел въведе цифров «шекел» обезпечен със злато.. ).
    3. Ограбване (унищожаване) на средната класа, посредством разрушаване на световната икономика – моделиране на икономическа, климатическа, продоволствена и финансова криза.
    4. Продължаване на програмата по оцифроване с QR-код чрез ваксиниране. Русия и Украйна спънаха световната програма по ваксинация 40% в Русия срещу 38% в Украйна (всички бежанци от Украйна в Европа – 7.6 милиона бяха принудително ваксинирани от «COVID-19», както и военнослужещи и мобилизирани от двете страни на конфликта).
    5. Утилизиране на бялата раса (най-вече славяни и православни, като носители на традиционни ценности).
    «Ватници» и «укро-сектанти» зомбирани от пропаганда се избиват взаимно, захранвани с идеологии за създаване на «Велика Украйна» и «СССР 2.0» без да подозират, че способстват построяването на «Небесен Иерусалим» и са ритуални агнета принесени в жертва от световното юдейство за пришествието на Машиха (антихриста).
    Преломен момент в противостоянието м/у Русия и Украйна настъпи през септември в Харковска област с “разгрома” на руските военни сили и последвалото широкомащабно отстъпление. Русофобите тържествуваха, а русофилите ура-патриоти изпаднали в униние се питаха, как е възможно?! Всичко идва на своето място, когато си припомним, че това е шахматна игра, в която юдео-масонството мести фигурите по свое усмотрение и играе с човешки животи, а Путин и Зеленски са кукли на конци.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *