Борисов: 2019 г. беше много успешна за Българската Икономика! Народът го заплю като Лъжлив Еничар!

„В края на годината най-добре се виждат добрите резултати за българската икономика“, похвали се днес най-неадекватно, нагло и по тиквенски премиерът Бойко Борисов на страницата си във Фейсбук… за която мнозина считат, че не се списва лично от неграмотния Бай Х*й Банкянски, понеже в стотиците постове няма ни една грешка. Но това е друга тема.

А нашата е, че днес Борисов изригна в типично идиотския си възторг от развитието на българската икономика през „супер успешната 2019 г.“.

„За периода януари – октомври 2019 г. преките чуждестранни инвестиции в България са с 553.8 млн. евро повече от тези за същия период на миналата година. През първите десет месеца същите са нараснали с 953.3 млн. евро при увеличение с 399.5 млн. евро за януари – октомври 2018 г. А вследствие на икономическият ръст през успешната 2019 г., още на 1 януари вдигаме минималната работна заплата“, отчете премиерът Бойко Борисов с надеждата да разбие на пух и прах ония, дето го мразят и му завиждат и затуй от сутрин до вечер плюят срещу властта Му. Ония неблагодарници, дето така и не спряха да го наричат мутра, мафиот, слуга на запада, еничар, продажник, некадърник и крадец. Ония – угнетените, оскърбените, изтормозените и бесните – хиляди маса народ- целия български род, вече барабар и с пеленачетата.

Ето с какъв ропот тия последните посрещнаха добрия хабер от Борисов сбрани по социални мрежи, форуми, онлайн паланки и интернет седянки:

Петър: Вдигал бил доходите, понеже икономиката вървяла… Обаче услужливо пропуска да спомене инфлацията, която удари 15 % тази година. Борисов май за друга страна говори.

Димитър Общи:

Тоя се е побъркал. Каква икономика, бе драги… Да не би горенето на италиански боклук вече да се включва към икономиката? Ако е така – извинявай! А иначе източването на държавния бюджет и еврофондовете с подставени фирми, което ГЕРБ усилено практикуват откакто са на власт – това е мафиотска практика и въобще не се нарича икономика!

БАЙ ХОЙ: Като сме толкова добре, защо сме на последно място в Европа по доходи. И като казвам Европа, нямам предвид ЕС. Стандарта на руснаците, по които Борисов и хората му толкова много плюят, са с 2.5 пъти по-висок жизнен стандарт от нашия. И средната продължителност на живота там е скочила с 8 години за последното десетилетие. А тук намаля със 7 години. Изследването е на БАН.

Частник: Прощавайте, но това премиерско недоразумение какво общо има с икономиката на БГ, освен, че с цялата си свита непрестанно я краде и спъва?

Бля бля: Борисов, нещо няма ли да кажеш за мястото на България в таблицата за потреблението в любимият ти ЕС. Добре, че е Доган ага да ти пази гърба и да те крепи на власт, че инак отдавна да са те линчували!

Любомир Тенев:

Зависи какво Пожарникаря влага в твърдението „успешна икономическа 2019-та г.“. Ако вземем ония 32 млн. лв., които бяха предвидени за митичния водолазен ремонт на пресушения яз. Студена, и които пари потънаха вдън земя и без следа… това е супер успешен резултат за премиерския икономически кръг „Котараците“. Защото те изпапаха тези милиони. В същото време обаче резултата за ползвателите на яз. „Студена“ е катастрофален. Катастрофален е и за ощетените и окрадени данъкоплатци, катастрофален е за местния бизнес в цяла област, катастрофален е за Държавността и Правото. И това е само един случай, ГЕРБ крадат като изоглавени от цялата държава.

Kubis:

Този на снимката може ли да чете! Да вземе и да се ограмоти колко са били чуждестранните инвестиции през периода 2005- 2009 година! Тези преки инвестиции шайката ГЕРБ не може да ги стигне и след още 10 години начело на държавата- пу, пу… пепел ми на езика. Тикво, явно твоето летоброене започва откакто ти и корумпираната ти банда ГЕРБ окупирахте властта чрез фалшификации. А иначе коефициентът е следния: Колкото по-бързо се махнете от управлението, с толкова повече ще нараснат чуждите инвестиции които намаляха от 5 до 7 пъти откакто ни управлявате. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. АЙСИКТИР БЕ МУТРО БЪЛГАРОУБИЕЦ ЛЪЖЕЦ КРАДЕЦ ФАЛШИФИКАТОР НАРОДЕН ПРЕДАТЕЛ ИМАШ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА И НЕПОНОСИМОСТ МАХАЙ СЕ ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ЩЕ ТЕ ГРЪМНЕМ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ

  2. Простотиите на Тиквата нямат край, плещи ли плещи глупости тоя малоумник. Само се чудя идиотът дали осъзнава, че лъже или сам си вярва? Все пак, толкова ли пък няма близки хора, които да го посъветват да се оттегли, т.к. вече всички му се подиграват? Господарите му се кефят на олизаните си от него задници, а на него въобще не му вони… Подлога… Кенеф… Отврат!

  3. Анти ГЕРБ/Мафия

    Откъс от книгата на журналиста Григор Лилов „Тайния проект Бойко Борисов“

    Бойко Борисов има какво да крие в миналото си, не само за контактите и съдружията с престъпния контингент. Той действително е свързан с живковистки среди и с клана Живкови, и извън ролята си на бодигард.

    Борисов сам си създава легенда за репресиран от бившата власт. Многократно говори за своя „убит от комунистите” дядо. Но има основания да се каже, че Борисов е бил привилегирован при тогавашната комунистическа власт. Версията на самия Борисов, че заради дядо му не му разрешили да кандидатства в друг факултет на тогавашната школа на МВР (сега полицейска академия), освен в пожарникарския, е несериозна. Той разказва, че едва не се разплакал, като научил от баща си, че това е причината да не може да кандидаства в мечтания престижен факултет на Държавна сигурност. Много по-вероятно е да е кандидатствал да наследи професията на баща си – пожарникар. Обичайно за много семейства.

    На 20 години член на БКП

    И въпреки че дядо му на Борисов бил враг на народа, той отива в казармата в Школата за запасни офицери в Плевен. Там изобщо не не са приемали внуци на врагове на народа, а основно синове и внуци на номенклатурата, на по-известни личности, на активни борци против фашизма и капитализма, и на по-висши офицери от армията и милицията.

    Борисов посреща Цар Симеон на летището като негов бодигард. Снимка: Ани Петрова
    След това внукът на враг на народа е приет за член на БКП, което също е противоречие. Със сигурност на 21 години Борисов вече е бил член на БКП. Той е приет още в първи курс в школата на МВР в Симеоново или може би още в казармата. За това свидетелстват хора, които са виждали попълнените от него документи, когато се записвал за курс по карате.
    Изобщо не е вярно, че в школата на МВР в Симеоново всички студенти са били приемани за членове на БКП, каквато версия се опитва да представи Борисов. Още по-малко да те приемат в БКП в първи курс е абсурд. Само най-големите натегачи и доверени на партийното ръководство студенти са приемани за членове на БКП още в първи курс или в казармата.
    Борисов просто е бил „наше момче”.
    Вече като кмет на София през октомври 2008 г. Борисов открито разказа пред Нова телевизия, че в периода 1985-1989 г. по време на Възродителния процес, Висшият институт на МВР го е изпратил в Дулово, за да се грижи за опазването на реда и реколтата там. Дори е бил командир на някаква част. Споменава за това и по-късно, в други интервюта. Няма как обикновен млад студент-пожарникар да бъде пратен да командва хора в тези райони. Тогава МВР е впрегнало целия си ресурс от спецчасти, биячи и каратисти като Борисов, да овладее положението в тези райони. Сред мобилизираните е бил и Борисов, но той е бил и доверен човек, командир, а не просто бияч.
    И е бил убеден комунист дори след като идва 10 ноември. Сам се шегува по-късно пред познати как на него, комуниста, му се паднало да пази царя.

    Напуска МВР 1992 г. като член на БСП, лъже за дядо си

    Изобщо не е клюка или тайна фактът, че Борисов напуска МВР, защото отказва да се деполитизира. Сам съобщава това, известно е на всички около него. През август 1998 г., вече като охранител на Живков, Борисов го разказва в интервю за Валерия Велева във в. „Труд”. Казал така пред шефовете:„Ами, до вчера ми викахте, че не съм комунист, че тренирам хората да се бият, а сега изведнъж се отказвате от комунизма. Няма да се деполитизирам. Оставам си член на партията.“ За пръв път в това интервю Борисов споменава пред журналист за дядо си, който според различни изказвания във времето бил убит ту като николапетковист, ту като монархофашист (то не е едно и също), ту на 9 септември, ту седмица-две по-късно, ту изчезнал безследно и не знаят къде са му костите, ту бил в Централния затвор, прибрали го потрошен и т. н.

    • Дядо му на ББ е извършил криминални престъпления и за това е убит,има я историята в нета.

  4. От няколко независими източника чух че през мутренския си период е изкарал по няколко месеца в затвора, според различни източници, в Чехия или Унгария. Като премиер той обиколил почти цял свят, но нито виднъж не е стъпвал нито в Чехия нито в Унгария, които са на една ръка разтояние. Мислите защо: тамошните журналисти не са като нашите дупедавци – веднага ще разкопаят тези факти и ще дадат гласност за това. Ако наистина е седял, не може да няма документи за това.

  5. Иванов:-Он е Бил в ЧЕШКИЯТ Затвор „ПАНКРАЦ“:от УНГАРИЯ е отървал…“кожляка“,но в ЧЕХИЯ-НЕ !
    -Още има Глупаци които вече…30 години СЕ КАНЯТ(но още Нищо не е станало!!)за стрелби и други небивалици…от дупките си: ами хайде бе,МУНЧО-вци-да ви сера в устите лъжливи,покажете си…дзурлите !?
    -А който пише, че имало в Нета „историята за убития дядо-
    криминал“,нека сложи ЛИНКА зА Нея,не да Лъже !!!
    -НЯМА КОЙ ДА ВИ ИЗБЪРШЕ ГъзЬевете,страхУивци, дори… НЕВОуЯТА, ЗАЩОТО СТЕ С 2 уеви кунки,държани…отзад !!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *