КОШМАРНИ РАЗКРИТИЯ: Виж Защо Борисов Спъна Правителството на Патриотите от Унгария! Истината е повече от Брутална! Виж Тук:

Борисов Симеонов„Има много рязка промяна в поведението на лидера на ГЕРБ, аз не разбирам вече какво става“, изхленчи жално в ефир лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
„Ние бяхме готови да направим правителство и все още сме! Имахме договорка с ГЕРБ. Борисов ни каза дори, че няма да пречи да си вземем от него които министри поискаме и считаме за успешни. А на заседанието на КСНС Борисов си призна, че е направил грешка с изявлението, че не дава никой от министрите си
Борисов ясно каза, че ни подкрепя и ние дори започнахме да си търсим министри!
Но днес не зная какво да кажа. Вече очаквам всичко. Дори ГЕРБ да не си върнат мандата и да останат да управляват.
Във вторник сутринта Бойко сам ми се обади и  каза, че ще правим правителство, защото той ни дължал жеста. А вечерта Цветанов вече ни плюеше по телевизията и се пенеше, че никакъв мандат няма да ни дадат.
Как те ще ни го дадат? Нали президентът Плевнелиев ги дава тези мандати“ – попита наивно Симеонов.

Не, Симеонов, бъркаш! Плевнелиев е безмозъчна и безволева кукла на конци, която дърпат трима господари. От една страна го командва Борисов, от друга ЕС, от трета соросоидната пасмина на „Америка за България“, която си е креатура на САЩ. И наш Роско, дори да има наченки на собствено мнение, не може да го каже на глас, камо ли да направи нещо за тази страна! Освен золуми! На Плевнелиев са му позволили единствено отвреме-навреме да спира по някой закон – по заповед на банкянския цървул.

„Ние няма да подкрепяме никого и отиваме на избори“, каза твърдо днес Цвета Караянчева от ГЕРБ, замествайки Цветанов в ефира на БНТ.
„Ние не подкрепяме патриотите заради три неща: Първо – искането им за увеличение на пенсиите, Второ – защото искат да отменят санирането и Третата – заради близостта на някои техни идеи и схващания с тези на БСП!“ , заяви твърдо тя.
Опаааааааа, сега пък патриотите станаха комунисти.
Кяк шеметно бързо се развиват нещата в България.
Днес си демократ, утре – патриот, а надвечер вече си комунист!
борисов орбан„Ние непрекъснато осведомявахме Борисов за това как върви дебатът в залата“, издаде Караянчева. „Казвахме му по телефона как Патриотите ни пързалят и работят срещу нас. Накрая Борисов се ядоса и реши да не им даде мандат за съставяне на правителство.
Той го беше решил, но ние от ГЕРБ можем да му променим мнението винаги“, завърши с гордост депутатката.
Има си хас да не можете!
Борисов и без това няма мнение, което да трае повече от половин денонощие, така че не е трудно да му го смениш.
По-интересното е, че прословутата наглост на ГЕРБ вече доби космически мащаби.
Историята, разказана от Караянчева, звучи направо идиотски! Тя всъщност ни обяснява как премиерът ни в оставка се е срещал с Орбан в Унгария. И там, докато са му връчвали тенекето, наречено орден. (Орден за предателство спрямо България. Орден за това, че Борисов спрял притока на бежанци към Унгария, като ги настани в лагери у нас!- б.а.) и в същото време Бойко е слухтял по телефона за интригите в пленарната зала и е изстрелвал заповеди.
Борисов азСъщински Наполеон!
Да му се наначудиш, да му се ненагледаш!
Всъщност най-вероятно ситуацията е била точно обратната.
В Унгария Вождът е уверил партньорите си от Вишеградската четворка, че ще им слугува до гроб по линия на мигрантите, получил е съответно някакви уверения и подкрепа от тях… И затова е побързал да стопира правителството на Патриотите.
Не е никак случайно и това, че Орбан още във вторник вечерта се изцепи, че по-подходящ премиер от Борисов за България няма.
А Бай Х*й в знак на благодарност му е обещал още национални предателства, още повече лагери с бежанци на наша земя в замяна на една нищо незначеща подкрепа.
Знайно е, че на наш Бойко акъла му е малко, но пък егото- огромно!
 
Дай му едно тенекиено медалче и е готов да продаде и майка си, и баща си, и родината, че и себе си дори!
 
И не се сеща Бай Х*й, че тенекето после ще краси единствено магнолията му, или кацата със зеле, което си прави сам в мазата! (по негови твърдения-б.р.)
 
А може пък блестящата ламаринка някой ден да сгрява студените му пандизчийски дни в затворническата килия!
Дай, Боже!!! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *