Николета се Разголи и Разчекна! Вижте за кого го направи: + СНИМКИ

Николета разкраченаНиколета Лозанова явно е получила малко внимание за рождения си ден, та реши да компенсира дефицита, като публикува в мрежата поредната своя еротична снимка, за да загрее мераците на почитателите си.
Тя за пореден път потвърди думите на баба си Вили, че още в крехка детска възраст си е захвърлила задръжките и сега и да иска, не може да ги намери. Пък и Ники обективно изобщо не се е разфучала да го стори, защото в тази роля й е удобно. Харесва й да я смятат за разюздана пламенна мацка, пред която дори зверовете се разнежват и не остават безразлични пред се*сапила й. .

Плеймейтката постна поредната си разголена снимка в интернет, от която никой не е изненадан.

На скандалния фотос се виждат символични гащички, а сутиенът й небрежно се е свлякъл, така че големите сочни силиконови гърди на мургавелката да се разлеят пред надървените погледи на почитателите й. А и голите й крака, амбициозно са вирнати в поза свещ. С тях пък Лозанова държи голям плюшен бял мечок и видимо флиртува с него.

Ние от Skandalno.net тези гащи вече ги знаем.

Спалнята й ни е до болка позната. Кльощавите крачета – също. Силиконът й не крие никакви изненади, защото винаги всеки може да го види и без сутиен навсякъде в интернет.

Мечката пък фигурира на почти всяка втора нейна снимка. Първо с дъщеря й, а сега стана играчка на майката.

Николета просто не осъзнава, че вече няма какво ново да покаже, но упорито се кикерчи на все по-нови и нови фотоси с тайната надежда младият много богат принц да дойде и да я отведе с бялата си лимузина.

Бившите принцове обаче ритат топка в странство и са си наели други принцески, а бъдещият кой знае защо не иска да се появи и да задоволи мераците на голата Николета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *