Джулиана Гани си показа гащите, силиконовите кубици и тоалетната… и се метна на врата на Гошо! Кому е нужна „Мис Пепеляшка“? + СНИМКИ Виж Тук:

Джулиана1Джулиана Гани си направи огромна реклама, след като напоително обясни на зрителите колко кубика силикон има във всяка гърда, колко в устните, какви корекции си е правила, колко корони е взела, колко титли има и какви „съкровища“ крие в гардероба си. 

Там, разбира се, няма мъж, а дрехи и бельо! Но всичко е марково, всичко е лъскаво и даже домашните й чехли, с които отива до джакузито си, не са от китайска или турска сергия.

„Гордея се с тялото си, с всяка моя корекция, с кожите, с палтата, с бижутата, с титлите си, както и с това, че съм толкова търсена и известна, че дори непознати искат да се оженят за мен“, изрецитира тя заучените пи-ар реплики и не пропусна да се изфука, че не носи сутиен, понеже гърдите й не се влияели от земното притегляне.

Всичко това си е неин проблем и ако иска може и пауново перо да си забучи на едното там място. Джулиана има това изконно човешко право. Но недоумяваме защо Нова тв. занимава зрителите си в най-гледаното време с предаването „Мис Пепеляшка“. В него задължително в началото блесва една наша, да я наречем за благоприличие- миска. Показва си дрехите, апартамента, бижутата, корекциите, спалнята, банята, тоалетите… след което хуква към някое забутано село да цепи дърва, да чисти обора, да храни прасето Гошо, да дои крави и да скимти какъв ужас е животът на обикновените хора.

ДжулианаВ същото време се избира някоя селска женица, бедна и отрудена, неугледна и занемарена… и се изтипосва в столицата, в апартамента на миската. Там нещастницата се диви на непознатите за нея дрехи и бельо, чувства се като слон в стъкларски магазин, завеждат я в някой мол да си купи рокличка. Тя се стоварва от вида на фриволните тоалети, след това задължително й инжектират ботокс, не за друго, ами за да направят реклама на някоя клиника, боядисват й косата, правят й една прическа… и я връщат по живо – по здраво на село.

По правило в това предаване и двете главни героини не харесват и не одобряват другия живот и не го разбират. А накрая всяка се връща с облекчение у дома!

Джулиана 2Какво иска да ни внуши това предаване?

Че на селските жени си им е хубаво на село и да не мечтаят за големия град, защото там е трудно – фитнес, фризьори, болезнени инжекции, разголени тоалети и кошмарни заведения с разголени мацки и разпищолени мъже? О, какъв ужас!

Внушава се също, че миските не могат да чистят ла*ната на кравите?

Че всеки камък си тежи на мястото?

Това всички го знаем!

И нито ни е интересно как Гентиана цепи дърва, нито пък как Джулиана храни Гошко.

А още по-малко са ни интересни пък изплашените женички, които ги хвърлят за два дни в лукса, а после обратно в обора… където пак потъват в забвение.

И колкото и да се пънат продуцентите да нарекат предаването „забавно“, то всъщност без да иска се превръща в една тъжна гротеска, която показва, че в България има два свята – един на проституцията, лукса и свръхбогатството и един – на мизерията. Ужасната мизерия, съчетана с робски труд, която никой не може да промени. Поне това ни внушават от екрана! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *