Борисов ПЛАШИ КАТО МУТРА: Ако не ме изберете, НЯМА ЖИВОТ ЗА ВАС! Виж Тук:

Месец преди изборите започнаха гърчовете на ГЕРБ, които явно вече са на живот и смърт.

Смърт, защото при втора загуба, ГЕРБ ще се разпадне и ще остане бутикова партия, в която ще членуват само Лилито, Десито и Цецка, като дори Цецка е под въпрос, тъй като се обиди заради президентските избори и поставянето й на второ място в кандидатската листа в Плевен.

Виждайки, че резултатите са на кантар и има реална опасност ГЕРБ да падне зад борда, Борисов мина границата и започна с мутренските подходи – стряскането на електората.

Само вчера той изрече две колкото просташки, толкова и силовашки заплахи, които вместо възторжената подкрепа на народа, му донесоха катранено черни точки. На едната си предизборна среща той се удари в гърдите и заяви: „Не изберете ли нас, санирането спира и оставете да си живеете в старите олющени панелки“. И има наглостта да го каже на място, където мазилката на прясно обновените блокове вече се разпада, а таваните текат. Но Баце е перде и не го интересува качеството, а основната му стратегия е лъжата и нагнетяването на страх и несигурност у хората.

Същото Бащицата направи и в Благоевград. Там пък заплаши, че ако не изберат него, „няма да има магистрала „Струма“ и шофьорите ще продължат да се избиват по „Кресненското дефиле“.

Не, че в момента тази магистрала съществува, не че не са направени само няколко къси отсечки и е зарязана също като „Хемус“ и останалите… Но друго си е да се праснеш в пуловера и да обещаеш това, което обещаваш на всички избори и не изпълняваш.

Част от събралите се на площада освиркаха Борисов, привърженици и критици на ГЕРБ се скараха, а Бай Х*й театрално ги разтърва, показвайки не толкова личните си мускули, колкото тези на гардовете си. А защо Бойко ходи с гардове, когато в момента е господин никой, това е отделен въпрос.

Още преди кампанията Борисов тръгна да налита с езика на омразата. И по всичко изглежда, че цялата му кампания ще премине под мотото: Ако не ме изберете, комунистите ще съсипят държавата!

Та какво да съсипят, като ти всичко съсипа бе, байно?

Какво да откраднат, като ти вече ни окраде и в аванс?

25 милиарда заеми, които ще заробят даже и внуците ни.

Хиляди закрити работни места.

70 % от всички фирми в България фалираха по време на твоите два мандата.

Заковани заплати и пенсии, най-ниски в ЕС, които растат с някое левче годишно, колкото да не умре народът, а цяла Европа се диви как с такива доходи сме още живи.

Здравеопазване, което лекува само богатите, а болните умират.

Образование, в което до 8-ми клас децата се учат как да си напишат имената на кирилца… А после богатите си купуват дипломи, а бедните се вливат в голямата армия на престъпниците, проститутките, наркоразпространителите и емигрантите.

Какво да откраднеш от държава, която ГЕРБ са отупали като брашнян чувал и даже асфалта по новите магистрали зимната виелица го издуха?

Днес излезе ново социологическо проучване, в което под сурдинка се твърди, че на хората вече тотално им е писнало от негативни кампании. Че „вечните евъргрийни” – компроматите, ударите под кръста, циничните обвинения, острите думи, обидите и мръсните разкостващи противника приказки, вече отблъскват избирателите! И съвета е политиците ни да потърсели нов език, защото този на омразата вече се бил изтъркал.

Но това го кажете на Винету, който друг език не владее.

А в речника му преобладават думите „Аз“, „Ние от ГЕРБ“, „магистрали“, „саниране“, „еврофондове“, „враговете от БСП“… Отвреме – навреме „мачле“ и „ще ги бием“ но най-често използва: „комунистите са виновни“.

Както и култовата му заплаха: „Ако не ме изберете – жална ви майка!“.

Те, майките ни, Баце, с 200 лева пенсии, и без това са жални! Поне тези, които още са живи!

Така че нищо не губим.

Искаме нови лица и мразим ГЕРБ!

Ще го проумее ли най-после това Тиквата, кацнала начело на държавата, сякаш сме „Плод и зеленчук“?

И ще се сети ли, че изгнилият зеленчук, който трябва да бъде хвърлен на бунището на историята, всъщност е той?

Едва ли, ако не му го покажем!

Идат избори! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. На новият президент ще му бъде много трудно да поправи това, което предателите извършиха от 1989 г. до днес. Дори България да се откъсне изцяло от Европейския Съюз, ако настъпят промени към по-добро, те ще бъдат временни и незначителни. Тъй като връщането в миналото е невъзможно, то и бъдещето е безнадеждно.

  2. Патологичен лъжец, нагъл и прост, кръв ще сере, ако не вземе властта

  3. ДОБАВЕТЕ КЪМ КАЗАНОТО И ДИАГНОЗАТА МУ ПОСТАВЕНА ОТ ПСИХИАТЪР: ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
    Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
    • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
    • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
    • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
    • Изисква прекомерно възхищение.
    • Има чувство за вродена правота.
    • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
    • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
    • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
    • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
    Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
    За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

  4. Абе, Боко, МУТРО НАГЛА! Като те гледам, наглостта, безочието, инфантилността, малоумието, безотговорността и още и още – всичко това го имаш във огромен излишък! Време е да те сложим на прашасалия плот в музея на бездарните диктатори! А теб лично, в компанията на марионетките ти – да ви изправим на съд! Такъв съд, който ще ви гледа обвиненията ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! Такъв съд, който ще ви въздаде поне доживотни присъди, защото ти и кликата ти се самозабравихте! Защото ТИ започна да се изживяваш повече от наместник на „Шефа – Господ“! Кой си ти бе, селяндур нагъл? България да не би да ти е „собственост“, та навсякъде вечно ще афишираш „аз дадох“?! Какво си дал бе, олигофрен? Държавните и народни пари, които си мислиш, че са „твои“ ли, бе??? Ще ти се наложи да забравиш лъскавите бронирани държавни лимузини! Ще ти се наложи да забравиш охраната от НСО! Много неща ще ти се наложи да ги забравиш, но имай търпение – една по една ще ти се случат изненадите! А накрая, за всеки един българин ще бъде невероятно удоволствие, да те нахрани с олово!………

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *