Борисов заплаши: Давате ми 121 депутата, или пак ще ви управлява БСП!

Борисов голямВ типичен стил Бойко Борисов заплаши българските зрители и избиратели, че ако не получи абсолютно мнозинство в парламента – 121 депутата, няма да направи правителство и ще остане в опозиция.

Аз искам сам да си го направя правителството. Искам сам да си избера министрите и да си управлявам, без някой да ми мрънка на главата и да иска от мен това и онова. Нямам намерения да се оставя да ми извиват ръцете разни господинчовци от други партии и да ми казват какво да правя. Аз мога и да се съюзя с някого, но от позицията на силата. Да му предложа коалиция, но да знае, че мога да мина и без него.

Реформаторите са много хлъзгави, променят си мнението непрекъснато и не бих работил с такъв съюзник, освен от позицията на моето пълно мнозинство. Те се разцепват, обединяват се, разединяват се, няма аз да им оправям бакиите.

Искам твърдо да се знае. От избирателите искам пълно доверие и най-малко 121 депутата. Ние ще си вкарваме законите, ние ще си ги гласуваме. Останалите не ни интересуват.   Ако не получа тези гласове, ще наредя на хората си да излязат в опозиция и да не влизат в парламентарната зала. Ще оставя БСП и ДПС пак да правят правителство и да вкарат страната в още по-голям батак, докато хората не разберат, че единствено аз и ГЕРБ можем да направим стабилно правителство.

Нямаме ли мнозинство, няма да влезем в парламента и ще стоим в кулоарите, заплаши Борисов и така показа, че не го интересува бъдещето на България, а единствено пълната власт в страната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Abe tikwo nedoebana,njama li koj da te gramne,be kreten nedoeban?/
    Zashto majka ti ne e izplzwala kaputi che da ne strada tzjalata natzija ot teb?
    Nedoebana tikwa grozna,IZCHEZNI!

  2. ИЗБЕРЕТЕ СИ ДЕБЕЛОГЪЗИЯ БАНДИТ,ТАЯ СРАМНА,ЖАЛКА ГАД.ЩО ЗА ХОРА СТЕ,НАРОД ОСКОТЯЛ ОТ ПРОСТОТИЯ И МЪРЗЕЛ.ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА БЪДЕТЕ ИЗТРЕБЕНИ КАТО ХЛЕБАРКИ И ТАЯ ЗЕМЯ ДА БЪДЕ ЗАСЕЛЕНА ОТ ЧОВЕЦИ….

  3. Да бе, да! Човек, който цяла година не даваше на депутатите да влязат в парламента, човек, подлога на САЩ, човек с пилешки мозък и огромно его – ай марш на бостана!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *