Отнемат титлата на Мис Силикон, била по*ноактриса

МИС СИЛИКОН1Окичилата се с титлата Мис Силикон най-вероятно ще я изгуби и ще й бъде отнета, той като стана ясно, че Габриела Иванова се е снимала във филми за възрастни и то в доста шокиращи пози.

Тези подробности станаха ясни след като тя получи званието тази година на пищна церемония в Слънчев бряг. Може би заради опита си пред камера или просто по навик, единствено  Габриела се осмели  да съблече горнището на банския си и пред очите на цялата публика да демонстрира мощта на кубиците си в натура. Това предизвика едновременно овации и освиркания от публиката и й донесе голямата награда. Но тази награда може и да й се изплъзне заради пазената в тайна  по*рнокариера на разкрепостената тополовградчанка.

Някои от участничките се възмутиха, че тази година каузата на конкурса е благотворителна и не бива да се свързва с хора, които имат кариера във филми за възрастни. Освен това според тях не е влизало в регламента цинично разсъбличане и веене на силикон в ефир. Според  регламента събраните пари ще бъдат дадени  за операция на Ани Цануйкова – жената, която изгоря преди две  години, хвърляйки се в пожар, за да спаси бебето си.  Тя цялата е  в белези и трябва да  замине за Германия, където да се подложи на пластична операция. Заради белезите я изостави и съпругът й.

Кандидат -силиконките  упорито говорят, че титлата на Габриела била купена. И то не от кого да е, а от влиятелна и богата жена, която й била…любовница, а Габи шетала и на двата бряга.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *