Бориса избяга от Андрей, опосумът си отдъхна

Бориса красиваСамо няколко месеца продължи идилията между  Бориса и Андрей. Времето на съжителството им като двойка  се оказало достатъчно, за да разберат, че изобщо нямат общо светло и розово бъдеще.

В началото причината за пропукването в отношенията им била непоносимата ревност на Бориса, която смятала, че десетки жени се въртят около любимия й и искат да й го вземат. Тя искала той да я гледа в очите и да не отмества поглед към друга жена.

След това се появила и обичайната  страст на Андрей към ходенето по преговори и фирмени дела, а после и по кръчми с приятели без половинката му. Това допълнително нагнетило напрежението. Тя не можела да понесе да си стои вкъщи, а той да се забавлява някъде, а в същото време пък Андрей не гледал с добро око на забавленията й с приятелки.  Той също здраво ревнувал, защото около красивиците се навъртали мъже с яки банкови сметки и далеч по-високи и привлекателни от самия него.

Накрая натежал и моментът с безразборното харчене на Тютюнджиева, която не се спирала пред нищо, ако желаела да притежава някакъв тоалет, а това изправяло на нокти опосума, известен с пестиливостта си.

Докато прехвърчата  от курорт на курорт всичко във връзката им беше ок. После обаче неизмено влязоха в битовизмите и вече не могат да се понасят, злобно коментат приближени до ексгаджетата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KFuCE5gNnXI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *