Изгониха Евгени Минчев от Брадъра

Евгени излизаС гръм и трясък Евгени Минчев бе изгонен от ВИП Брадър с изключителен нисък вот за подкрепа от страна на зрителите.

Така нареченият лорд писна на всички със сарказма си, непркъснатата ирония и заяждания, усукване около младите момчета, кавги и после сълзи.

Според Минчев обаче, в къщата не е имало нито една истинска звезда, освен него. Само донякъде  Йорданка Христова била такава, но тя пък  показала властен и остър характер и била истински  Пиночет.

Когато аз съм в настроение, над  България ще е слънчево, когато не ми е кеф, ще вали, уточни измисленият лорд  своята роля и значимост в държавата след участието си в брадъра. Всеки трябва да се съобразява с мен, защото аз съм единствената звезда и вътре останаха само третокласни певици и никому неизвестни момченца.

Привилегията да спим с Йорданка в отделна стая е привилегия, която си извоювах с моите изисквания в договора с Нова телевизия. За мен обаче Данчето се срути в очите ми като звезда, след като я опознах, защото е темерут и е много властна като характер, но това няма нищо общо с творчеството й и  продължавам да обичам песните й”,  каза още третият изгонен.

Според лорда , в къщата освен него  има още двама гейове и това, че самите  те не са си признали това, силно го подразнило. „Йорданка неглижираше това, че дъщеря й е лесбийка и изобщо  не поиска моята намеса, за да успея да туширам тази информация в медийното пространство“, оплака се  Минчев.

Според познавачи и хора от кухнята на предаването, ватманът не е бил изгонен от зрителите, а просто договорът му е бил за един месец срещу сума от сто хиляди лева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yZ1J6FaQTKQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *