Тачо носи на Жени пръстен, тя му вика свиня

Тачо капачка бира пръстенТачо буквално задмина себе си, за да си върне обратно любимата жена.

След като видя, че тя много страда за него,   лее сълзи и изпада в депресия, той се почувства адски виновен и за изневярата си, и за шамара, който удари на Зорница и го извади извън къщата.

Той само поиска да се върне и да се реабилитира пред очите на съквартирантите и пред жена си. За целта той се беше въоръжил с красив пръстен с диамант и с извита бирена капачка. Оказа се, че капачката била първото бижу, което й подарил и с което поискал ръката й. Били в колата, пътували занякъде и точно тогава той усетил, че иска да се ожени за нея. Скъсал набързо пръстенчето от една бирена бутилка, поставил го на ръката й и й направил предложение. А тя приела.

Сега седем години по-късно той отново и носи същия пръстен, но и скъпа годежна халка, наподобяваща по форма на бирената капачка.

Тачо беше вкаран в кралската спалня и там направи и романтично сърце от свещи да посрещне жена си. Какво правиш тук, свиня такава, ахна Жени, след което се метна на врата му и двамата жадно започнаха да се прегръщат и целуват. Защо ме остави тук, разхълца се тя, а той я галеше по гърба и я утешаваше.

Дали Брадърът им позволи една брачна нощ в апартамента, не стана ясно. Но пък им даде задача да се преструват цяла седмица, за да спечелят бюджета. Най-вероятно задачата е Тачо да ухажва Зорница. Преди да влезе за втори път той подписа и декларация, че няма да посяга на никого и няма да бъде агресивен. Дали ще успее, ще видим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *