Богомил Бонев с няколко простички Въпроса по Украинската Криза

Не мога да си обясня нещо: НАТО е отбранителен съюз. Ролята му е да защитава сам себе си. Тоест, страните – членки.

Украйна какво общо има?!

И защо Русия трябва да си мести войските според прищевките на натовци? Руските войски са си на руска територия. По силата на кой международен закон могат да им нареждат чужди държави?!

И защо САЩ не се махнат от Европа?! Действие, напълно достатъчно за пълната деескалация на напрежението.

Автор: Богомил Бонев, фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. НАРОДЕ ВЪСТАВАЙ ГРАБВАЙ СОПИТЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ САМОИЗБРАЛИТЕ СЕ У
    ПРАВЛЯВАЩИ НАЦИСТИ

  2. На всички въпроси има точни отговори в независимата западна преса. Ние обаче в КОЛОНИЯТА, или в т.н подмандатна територия търпим буквално като говеда с едни продажни медии, които ме е яд да гледам и да чета.
    “The primordial interest of the United States, over which for centuries we have fought wars– the First, the Second and Cold Wars– has been the relationship between Germany and Russia, because united there, they’re the only force that could threaten us. And to make sure that that doesn’t happen.” George Friedman, STRATFOR CEO at The Chicago Council on Foreign Affairs Страхът на заклетия съюз Англия-Щатите е обединението на Русия и Германия. Ние нещастните политически парцали ще плащаме тъпотата си с кръвчицата и живота си. Радев и правителство не са съгласни да се намали ДДС за храните от малката кошница, което засяга пенсионерите и бедните работещи, но с отвратителен мерак се кани да налее нови пари в американския оръжеен тръст за нови оръжия.Ако това не е подлост и кретенизъм от новоизбрания Радев и правителство, здраве му кажии Нинова и Копейкин са виновни.

  3. Вчера 16 февруари, според някои наблюдатели“. трябваше да започне войната между Украйна /разбирай НАТО/ и Русия, но Русия изтегли войските си от границата и заплахата отмина. Русия никога не напада първа, като се започне от великия Чингизхан и свърши с Хитлер. Русия няма бази в Калифорния и Флорида. Защото в Русия няма продажници от породата Костов, Паси, Радев, Петков, Борисов, Плевналиев и пр.сволоч.

  4. Песимист, защото осъзнатите в България са твърде малко. Аз се надявах на голям катаклизъм, за да се събудят повече хора, но след като започнаха да конфискуват децата ни, да ги избиват с „ваксини“ …………. а ние още търпим, вече нямам надежда.
    Този път ще чакаме да не превземе суадиткса арабия, за да избием джендърите и националните предатели с камъни по площадите, че май руснаците не ни щат вече.
    В противен случай, краварите просто ще ни използват за консуматив срещу Русия!

  5. Нещо от З.Стоянов.
    …мащабно въстание ,революция не се състоя заради
    подлоста и предателството на…СЕЛЯНИТЕ.
    А кои ни управляват……

  6. ПРОКЛЕТ ДА Е ЗАЕДНО С ПОТОМСТВОТО СИ КОЙТО ВДИГНЕ РЪКА ДЕМОНИЗИРА И ПЛЮЕ ПО БРАТСКА НАВЕКИ СВЯТА РУСИЯ

  7. Днес България е колония.
    Кои са основните признаци, при чието наличие някоя държава се определя като колония:
    1. Външната политика напълно се контролира от чужда държава? Да.
    2. Политическа несамостоятелност на колонията? Да.
    3. Ключовите длъжности се утвърждават само с разрешение на метрополията? Да.
    4. Географска обособеност на колонията и нейна отдалеченост от метрополията? Да.
    5. Налагане на колонията на заробващи икономически договори от страна на метрополията? Да.
    6. Финансова зависимост на колонията от метрополията? МВФ и Световната банка.
    7. Статутът на българските аборигени е винаги по-нисък от статута на пратениците на метрополията? Да.
    8. Насаждане сред аборигените на чужда култура, религия и език? Да.
    9. Включване на колонията във военни съюзи на метрополията и участие във военни конфликти на страната на метрополията? Да.
    10. Дали сме колония или не? Да, в 100 процента.
    Това променя изцяло фундаменталната постановка на въпроса „какво да се прави“ и означава само едно нещо – ако не искаме да изчезнем, трябва да отсечем клона, на който ни бесят.
    Онези, които все още си мислят, че ще могат да избягат или да се скрият от тази битка, грешат. Пътят ще бъде много, много дълъг.

  8. А ето и отговорите :
    Уважаеми Г-н Бонев ,
    1) НАТО НЕ Е отбранителен съюз ! А ако не вярвате на мен , може да попитате Сърбите …
    2) Украйна може и да няма нищо общо с НАТО , но от там минава газопровода , който Порошенко ПРОДАДЕ на САЩ веднага щом встъпи в длъжност ! ( или ако трябва да сме още по-точни – на сина на Джо Байдън ) ! А от този газопровод има сметка единствено и само ако има транзит на газ. Такъв обаче НЯМА да иам, след запуска на СП2. Затова последният Е ЛОШ , щото е собственост на Руската Държава , а не на Хамериканското синче на президента ! Анадънмо ???
    3) САЩ няма да се махнат от Европа без бой ! Щото Европа е тяхна колония ! Вие да сте чували някога в човешката история колонизатор да се е махнал сам без бой ??? Няма и да чуете ! А ако не вярвате на мен , направете си труда и проверете КАКВО ТОЧНО представлява документа Канцлер Акт ! Има го разсекретен в Руските сайтове …

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *