Богати бизнесмени искали Лора Караджова за една нощ

Лора Караджова паникаЛора Караджова признава, че е доста консервативна и даже захлупена в се*са. Не прави нищо  особено, нищо изчанчено, даже е повече от скромна.

В свое интервю  дъщерята на рок динозавъра  Данчо Караджов твърди, че никога не би продала тялото си, само и само да постигне дадена цел и  да успее в нещо.

„Парите, особено спечелените по такъв начин,  не ме интересуват. Ухажвали са ме много богати мъже, но не защото са били хлътнали или безнадеждно влюбени, а за да преспят с мен за една нощ и да ме пишат като бройка в тефтера със завоеванията си. Такива хора ги подминавам. Отказвам им учтиво, за да не се обидят, но твърдо. Не съм момиче за една нощ, не съм момиче-бройка и те не са за мен. Сега съм  щастлива, имам бебе, имам нова песен… Какво повече да искам от живота?“,  пита риторично Лора.

Според нея, Део, който й беше гадже цели осем години,  също е щастлив. Имал нова рубрика по телевизията, имал  Мариана, в която бил влюбен. Тя му желае по-скоро да създадат семейство и да имат свое дете, защото усещането да имаш бебче е уникално“.

Лора коментира и защо няма пластични корекции.
„Нямам нужда от силикон. Каквото ми е дала природата, това е. Който смята, че с него  ще се чувства по-добре, нека си слага колкото поиска. Не съм единствено против да не ми го натрапват в лицето“, казва певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *