Богаташи! Галин купи на Галена остров за Коледа

galena1Вафленият бос Галин за пореден път успя да зарадва жена си Галена с богаташка изненада. Купи й не какво да е, а  цял остров, пише HotArena.net.

 Малкият гръцки почивен рай е абсолютно изолиран,  намира се в Сароническия залив и ще бъде пристанище  само и единствено за Галена и Галин. И евентуално за техните гости. Островчето си има всичко. Кокетна усамотена къщичка, малък частен плаж и стотици декари море около него.

 За суперексцентричния подарък производителят на вафли и сухи пасти се изръсил над 4 млн. евро, но ги платил без да му мигне окото, а инвестицията  си струвала откъдето и да я погледнеш.  Паметливи си сещат,  че само за семейното им гнездо във Велико Търново Галин се изхвърли с цели  7-8 милиона, а огромният палат, леко безвкусен и кичозен, но иначе с площ, която събира поне един жилищен блок семейства, още няма акт 16.

 Сега новото островче е строго охранявано, а с имоти  в този район могат да се похвалят само баснословно богати и богоизбрани.

 В момента 20 гръцки острова са обявени за  продажба, като най-евтиният струва 2,3 млн. евро, а най-големият и най-скъпият е над  100 милиона.

 Островът на Галин и Галена е със скромни  размери  – 600 на 1300 метра и се намира съвсем близко до Атина, само на  90 километра.

 Певицата пък била страшно щастлива, че ще има къде да почива през  лятото с мъжа си и детето си абсолютно необезпокоявана и незастрашена от папараци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rYTmz4tbeYc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Живи и здрави,единият шезлонг е от мен за 30 годишния ми труд.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *