Благо Георгиев се мести в Дубай, купува апартамент за Есмер и бебето!

Благо Есмер бременнаБлагой Георгиев търси жилище в Дубай, в което смята да живее.
Футболистът пресметнал, че ще му е далеч  по-изгодно да си има апартамент там, вместо да брои по над 20 бона по няколко пъти годишно, за скъпи хотели. И без това той почива често в близкоизточния град и това не е отсега, а от години. Водил е бившата си Христина, водил е временната си голяма любов Куини-Алис, а сега непрекъснато ходи там с Есмер.
Допреди седмица той пак беше в Дубай с доста бременната си съпруга. Есмер рискува да роди там сина им, но все пак успя да се качи на самолета и да се върне в Москва, където ще роди сина си в най-скъпата клиника. Преди това Есмер обиколи дубайските бутици и се снабди с най-модерните бебешки дрешки, тъй като смята да даде на рожбата си най-доброто.

В Русия упорито се говори, че известната двойка не само ще си търси жилище в топлата страна, но и възнамерява да работи там.

Поне агентите на Благо са насочили поглед към арабските отбори и се мъчат да му направят трансфер там.

34-годишният футболист или ще направи тази последна смяна в живота си, или ще прекрати футболната си кариера, тъй като годинките му не са малко. В Дубай той е готов и да работи като помощник-треньор или да си направи собствена школа за млади футболисти.

Засега семейството не е решило в Москва ли да започне бизнес, или в Дубай.

Есмер иска да отгледа детето си на по-топло място, но най-вероятно ще остане при роднините си, а до екзотичния курорт просто ще прескачат на почивка в новото си жилище.

Тя също възнамерява да поднови танцовата си кариера, след като се съвземе от раждането.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *