Бирмата полудя от ревност, прати охрана на Преслава

Преслава непознатБирмата буквално врътнал от ревност, след като научил за забежките на Преслава с непознат млад мъж. Младежът може да е част от екипа й или случаен непознат, но за Станоев това нямало значение.

Той пратил охрана но любимата си, под предлог, че може да стане жертва на крадци или нахални фенове, но всъщност, за да може да я следи отблизо да не му кръшне

Преди дни се пусна слухът, че фоладжийката и гаджето й са си дали почивка. Той останал по свои бизнес дела в София, а тя се подвизавала с дружки на морето. Дори беше засечена с дамска компания в няколко заведения в Слънчев бряг. И въпреки че тя опроверга слуха за раздялата, надявайки се нещата между тях да се оправят, не се прибра в София, а продължи обиколката из страната. Освен това я чака дълго турне на „Планета“ и практически цяло лято двамата ще бъдат разделени.

Станоев бил болезнено ревнив, разказват техни  приятели. Това накарало певицата да промени начина си на живот, да не е толкова разкрепостена, да се облича малко по-прилично и  да бъде по-обрана в действията си.

Явно обаче, тя е разцъфнала от свободата и сама се похвали в социалната мрежа как отмаря с непознат мъж в комплекс в Асеновград.

Абе, Бирма, не се ядосвай, съветват го фенове на певицата. Виж го какъв е хърбав, ръцете му са като клечки, няма никакви мускули. Това не е мъж, а женчо някакъв. Явно е някой неин близък, с който иска просто да те подразни, философстват дами, солидарни с Преси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RDpyn9xkmxg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *