Ася Капчикова остана Без Пари и Спонсор! Виж Тук:

Ася самаАся Капчикова направи нещо шокиращо!

Призна, че е бедна и няма пукнат лев.

Тя публикува кадър, на който си прави селфи в огледало, а телефонът, с който се е щракнала е стар и счупен.

Едва ли плейметката го е окъсала дотолкова, че да няма пари за нов телефон. Още повече, че наскоро участва в риалити шоуто „Фермата“, където спечели едни добри пари. Оказа се, че Ася ползва стария си телефон, защото е вложила всичките си спестявания в своя нов бизнес. Момата от Девин, за разлика от колежките си упорито отказва да се кифлее и работи здраво. Отскоро се е заела да прави своя собствена линия бельо, което ще продава на млади жени и момичета. Иска да си изкарва хляба сама и й прави чест, че не чака някой чичко Паричко да я издържа, а смята да разчита на ум, предприемчивост и двете си ръце.

Но така или иначе, плейметката не привлича като мухи потенциални заможни любовници. Дали това се дължи на факта, че няма силикон и не изглежда като останалите или прекалено бързо реже мераклиите и никой не смее да припари до нея, за да не бъде залят с кофа студена вода? Това все още не е ясно. Но със сигурност, въпреки секси титлата й, около Капчикова не се навъртат хора с пълни джобове.

Ася селфиСлед раздялата й с Криско клюките неведнъж я свързваха с различни богаташи. Но нито една от връзките й не бе документирана и доказана, а тя пък продължи да си работи като еротична танцьорка, предизвиквайки доста мераци у всички нейни обожатели. Само че след краха на връзката си с рапъра, горделивата мома все още не допуска никого до себе си.

Говори се, че причината е изневяра, но така и не стана ясно кой на кого е изменил. Говореше се, че е тя, но последните слухове са, че Криско й е кръшнал и то на няколко пъти с кандидат-певици. Неотдавна в интернет изскочи и скандален клип, в който Ася е гола до кръста пред непознат мъж.

Плеймейтката откровено споделя, че мечтае да има семейство и деца и да се издържа сама. Засега тя следва мечтатите си по план, като стартира собствен бизнес. Пък дано после се огледа и за подходящ съпруг.

ВИЖ ВИДЕОТО, КОЕТО РАЗДЕЛИ АСЯ И КРИСКО:

https://youtu.be/gC9VNqXSOIo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *