Маги Вълчанова станала „Мис България“ с Връзки! Истина или лъжа? Виж Тук:

Маги ВълчавонаМис България Маги Вълчанова отново е на нож с проваления режисьор Страхил Гановски и се закани да го съди.

Миската с усмивка заяви, че от години му е муза и ако не е тя, той просто няма да има какво да обсъжда по медиите и ще трябва умно да мълчи.

Повод за избухналата между тях нова война бе изказването на Гановски, че по време на коронясването й Маги дори не била в първата десятка на най-красивите българки! Обаче й дал короната единствено защото за нея се застъпила приятелката му Жени Калканджиева, на която нищо не можел да откаже. Откровенията на Гановски излизат по медиите чак сега, 16 години след като Вълчанова взе титлата „Мис България“.

Истинската причина за изригването на Гановски по медиите се крие в стара вражда, която преди време стигнала до съдебната зала. Страхил взел без позволение нейна снимка и я сложил в сайта си. Миската, която много държала да е в почтени отношения с всички, първо го помолила да свали фотоса, а когато той категорично отказал – го дала под съд и спечелила делото.

Маги ВълчановаВместо да се „сниши“, за да не бъде осъден пак, войнстващият и обиден от делото режисьор отново се изгаври с миската и заяви подигравателно, че тя пръснала 5 хилядарки за адвокати и дела, накрая да го осъди за някакви си 50 лева, което било просто смешно.

Всъщност не парите, а справедливостта имаха значение за Маги. Тя е доволна от факта, че е победила в съда и сега е готова пак да съди Гановски, тъй като си позволил отново да замеси името й в скандал, като твърди, че е станала Мис България с връзки.

„Той кога се сети, че не съм била сред най-хубавите участнички в „Мис Вселена България“? Преди да го осъдя, или после“, запита Маги.

И допълни, че заради такива като него конкурсите за красота у нас са опорочени и нямат добър имидж.

„Дали съм си заслужила честно титлата или не, могат да кажат журито и хората, присъствали на конкурса. А заради новите му нападки, отново ще се видим в съда“, категорична е миската.

„Маги е особено чувствителна към неправдите след голямата трагедия, която изживя.

Преди повече от десет години брат й уби майка й и баба й. Престъплението бе извършено в Пловдив и гръмна в цялата страна. Братът бил болен от шизофрения и роднините му го гледали вкъщи, но една вечер превъртял и ги избил.

Благодарение на съпруга и малкия си син Маги успя да преживее трагедията, но  тя все още я прави непримиримо чувствителна към всичко лошо, което се случва около нея… и на мига я превръща в борец срещу всяка лоша постъпка, която засяга личния й свят“, коментират нейни близки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *