Анелия тръгна на лов за…диплома

Анелия дипломаАнелия, която от девет години е студентка в Музикалната академия „Панчо Владигеров“, вече се срамува да каже, че на нейните години все още търка студентската скамейка.

Тя непрекъснато отлага изпитите си, къде от мързел, къде заради участия, къде заради други ангажименти.

Певицата все не може да изкласи и вече станала обект на подигравки от колегите си, които я кръстили с прозвището „Вечната студентка“. Това пък страшно я засягало и обиждало и накрая  решила да се уреди с фалшива диплома, за да запуши хорските усти, гласи мълвата в гилдията.

Подобни сериозни документи се продават свободно в интернет, а цените им са между 800 и 1000 лв. За Музикалната академия обаче са по-скъпички и човек трябва да бръкне по-дълбоко в джоба, което за певицата не е проблем. Тя предпочита да плати, за да не се излага повече.

На фолкпевиците не им върви с образованието и до момента единствената, която успа да изкласи е Кали. Въпреки че гледа  трима сина и непрекъснато ходи по участия, тя има бакалавърска степен по философия, а наскоро успя да защити  и магистратура по психология.

Другата вечна студентка е Райна.  От няколко години тя не успява да си вземе държавния изпит по психология  в Нов български университет, но поне е завършила семестриално и се хвали, че е вишистка.

След срама, който бра във ВИП Брадър, Бони пък се амбицира, завърши средното си образование и даже беше абитуриентка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *