Анастасия Гешева: Трети март?! Войнстващото невежество на продалите се психодесни хунвейбини буквално оставя човека без въздух! (С ВИДЕО)

„Психодясната паплач, тези глобалистки мекерета на американски грантове – те са ясни. Ясно е защо мразят 3-ти март. Защото така са им наредили от американското посолство – да мразят всичко национално и държавотворно, свързано с българската ни славянска идентичност“. Това написа известният историк и общественик с ярка гражданска позиция Анастасия Гешева в емоционален пост в профила си в Телеграм. По думите ѝ: „освен продажници, тези са и интелектуални хунвейбини, които нищо не разбират и нищо не могат.“

Припомняме, че Фейсбук няколко пъти ликвидира профила на Анастасия Гешева!

Ето и целия емоционален пост на Анастасия Гешева:

„Психодясната паплач, тези глобалистки мекерета на американски грантове – те са ясни. Ясно е защо мразят 3-ти март. Защото така са им наредили от американското посолство – да мразят всичко национално и държавотворно, свързано с българската ни славянска идентичност. А войнстващото невежество в ГЕРБ (Дончев), и в ДБ (Нискочело Мирчев) просто оставя човека без въздух.

Според ниския прозорец, който издава интелигентност на нивото на диваците от преди Римската империя, 3-ти март било комплекс на българите, че не са се освободили сами.

Думи нямам!

Това са интелектуални хунвейбини, които нищо не разбират и нищо не могат. Ми да беше отишъл Мирчев да освободи България, глупакът му с глупак!

Зачеркна цялото ни Възраждане. С един замах тоя плужек обезличи 100 години колосални усилия и саможертва на поколения български революционери и интелектуалци от Ботев, Левски и Раковски до Васил Друмев и Васил Априлов. Да не говорим изобщо за духовните причини за българското освобождение, които за умнокрасивите са поредна Тера инкогнита и ще останат такава за стотици години напред.

ПП изобщо не ги коментирам, те са черешката на тортата на безобразното продажничество и невежество, което ни управлява откакто сме в тоя продънен ЕС и това просто НАТО.

Не че първите американски агенти, които сложиха да ни управляват, бяха по-умни, ама дори и най-големите врагове на България като Костов и Надка имаха поне килийно училище зад гърба си. Да не говорим за първите представители на СДС, които си бяха направо истински умни, защото бяха се изучили по соца. А имаха все пак и някакви остатъци от морал.

Дончев пък не му пречело да има няколко национални празника. Задължително рожденият ден на Бойко! Ми тогава и няколко знамена да си ушием, цветни, шарени, защо не и едно с цветовете на дъгата – като на прасе звънче. И от някоя песен на Киро Маричков химн да си направим. Потрес!

Анастасия Гешева, Телеграм

ВЛАСТТА ПОГРЕБВА ТРЕТИ МАРТ: БИБЛЕЙСКИЯТ ПОЗОР НА БЕЗРОДНИЦИТЕ!

Вижте интервюто на Велизар Енчев с историка Анастасия Гешева

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Великолепно Гешева, вашето място на теб и на Милена е тук, най-независимият вестник на България. Хич, ама хич не си преувеличила с епитетите. Такова ГНУСНО, ЛАКЕЙСКО поведение на т.н. политици досега не сме имали. Освен че са гнусни, те са и пословично посредствени. Като го видя тоя Мирчев, и като го чуя, тичам за успокоително. Да го наречеш ДЕБИЛ , комплимент ще е.

  2. Уважаема Госпожо Гешева.
    Защо забравяте двамата НАЙ – ГОЛЕМИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ:
    КОПЕЛЕТО НА ЦИГАНИН – АХМЕТ ДОГАН
    и
    ЕВРЕЙНА СОЛОМОН ПАСИ
    Тези уроди продадоха всичко, което може да се продаде.
    Наистина ли има идиоти, които да вярват, че циганин и евреин мислят доброто на Българите.

  3. Бих искал да добавя:
    Циганина трябваше да бъде разстрелян, когато дигна чешмата паметник на турските терористи взривили вагона за МАЙКИ И ДЕЦА или когато занесе в турското посолство „оня списък“ с Българските разузнавачи в Турция. По гнусен предател Историята не познава.
    А да не забравяме, че Христос беше продаден от ЕВРЕИНА Юда.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *