Американска тъпотия! Искат наказание за Стивън Стилбърг, защото убил динозавър

СпилбъгСнимка на Стивън Спилбърг, на която той позира усмихнат до мъртъв анимиран тиранозавър шашна американците и предизвика скандални изказвания в Туитър и Фейсбук.

Снимката бе публикувана като реклама на премиерата на „Джурасик Свят“ – новата, високотехнологична версия на „Джурасик парк“. Неочаквано, а може би и логично за нацията,  масово потребители помислиха, че животното е истинско! Съвсем не на шега в интернет се сформираха и групи в защита на динозаврите.
Най-странното е, че начело на една от тях  застана популярната американска писателка на комерсиални романи  Джойс Каръл Оутс. Тя заклейми фотоса и го определиа като насилие над животните и поиска да бъдат наложени строги наказания на хора като Спилбърг.

„Толкова е варварско! Чудно е, че подобни гледки все още се допускат пред зрителите . Няма ли закони, няма ли наказание, независимо къде по света е убито и снимано животното?“, написа Оутс.

Постът й беше  подкрепен от мнозина защитници на животните, които обвиниха Спилбърг в нечовечност и жестокост и съвети и предложения как „трябва да бъде спрян“. Лошото във всичко това е, че голяма част от природозащитниците  изобщо не се шегуваха и вярваха, че някъде по света има динозаври и режисьорът е убил един от тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *