Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Морето изхвърли останки от динозавър на плаж в Нова Зеландия

Звярът е дълъг 10 метра и има огромни челюсти

Морското чудовище от Нова Зеландия

Морското чудовище от Нова Зеландия

Научните среди по целия свят изпаднаха в трескави догадки, след като наскоро вълните изхвърлиха страховито морско чудовище на плаж в Нова Зеландия. Уникалният звяр с огромни остри зъби и разкъсани вътрешности е наполовина заровен в пясъка на един от най – популярните плажове в страната.

Мистериозната находка предизвика милиони предположения, тъй като загадъчното същество не прилича в действителност на нито един от познатите морски хищници.

лиоплеуродон

леоплеуродон

Местните са категорични, че по всяка вероятност става въпрос за динозавър, но специалистите категорично отхвърлят подобна възможност. Според тях това най – вероятно е мумифицирана косатка, морски крокодил, нов вид хищен делфин или гигантска мурена.

Особено убеден е експертът по морски бозайници Антон ван Хелден, който категорично отхвърля възможността това да е праисторическо чудовище. Според него структурата на тялото и полуразвитите перки говорят по – скоро за рядко срещан хищен делфин, който има популация в този район на света.

От друга страна, най – смелите привърженици на мистериите допуснаха, че това всъщност е малък леоплеуродон, който преди милиони години е бил най – страховитото морско чудовище, съществувало някога на Земята.

Ето го морското чудовище на видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WwGTa0lXEsw

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *