Актьор и танцьор излетяха от Брадъра преди финала

Иво никиТанцьорът Атанас Месечков и актьорът Иво Аръков бяха изгонени на метри от полуфинала.

С най-ниска подкрепа едва 4,8 процента от зрителите, пръв си тръгна Месечков. Обвиненията бяха, че е безличен, апатичен, неконфликтен, че няма собствено мнение и позиция и не ги остоява. По време на целия формат Наско не влизаше в спор с никого, а когато го обидеха, се скриваше в леглото си да плаче или да се цупи.

Дори Албена Вулева му обясни, че трябва да има позиция. Може да е грешната позиция, но по-добре е да имаш, отколкото да нямаш никаква. Трябва да имаш принципи и да ги защитаваш. Това е приоритет на силните хора, а ти си от слабите и по този начин ставаш незабележим и неинтересен.

Аръков бе изхвърлен по същите причини с малко повече подкрепа, но отново много ниска. Той пък бе обвинен в неискреност, поза, игра, пресмятане на всяка дума, флиртуване със зрителите и камерите в къщата и неумение да застава зад думите си. Пример беше характеристиката, която написа за Йорданка Христова, а после не призна, че авторът е той.

Освен това актьорът проспа половината предаване, защото се излежаваше в леглото до късен следобед напълно апатичен към ставащото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *