Азис ревнал с глас, когато му предложили да пее с Лепа Брена

Азис концертАзис се разплакал, когато научил, че ще пее на концерта на  Лепа Брена в зала „Армеец“.

„Дойде ми направо като гръм от ясно небе. Обадиха ми се вкъщи в полунощ. Тъкмо се готвех да лягам, когато чух по телефона: „От екипа на Лепа Брена искат да говорят с вас“ – подскочих и  се разсъних. „Тя ви е харесала как пеете и ви иска  като подгряващ изпълнител на сцената”, казаха ми отсреща. Изобщо не се замислих и отговорих: „Да, да, да, искам, разбира се!”.

Те  изобщо не знаеха, че това ми е мечта от дете, разказа радостно той.

През далечната 1990 година малкият Васил  бил на стадион „Васил Левски“ на големия  концерт на сръбската звезда. Бяхме се изсипали почти целия Костинброд – близо  1000 души. Когато Лепа Брена кацнала с хеликоптера, събула се боса и затичала  по терена,  се приближила до костинбродската група и се засмяла. Аз помислих, че умирам от щастие и се размечтах  да пея на една сцена с нея, разказва с умиление певецът, който нямал идея тогава, че мечтата му ще се сбъдне. Явно Бог ме е чул, казва сега той.

Толкова силно съм го пожелал, че ударих Бог по брадата”, добави той.

След като се съгласил да пее на концерта, Азис се свързал с певицата по скайпа. Тя му казала, че харесва песните му, а той се разплакал. Разговаряли на английски, а от вълнение нашенецът стоял прав пред лаптопа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *