Адвокатката на Моника Валериева проговори! Вижте скандални подробности от делото срещу Люси Иларионов! Виж Тук:

Информацията, която изтече в медиите, че делото заведено от Моника Валериева срещу Люси Иларионов е приключило и тя го е изгубила, се оказа пълна партенка.

Най-вероятно самият режисьор е пуснал слуха, че опонентката му няма да види никакви пари от него и го е подшушнал на журналисти.

„Няма нищо подобно, каза адвокатката на Моника -Екатерина Димитрова. Делото от година се е отлагало поне шест пъти  по различни причини: подсъдимият е бил болен, след това защитникът му представил документ, че е болен, после пък и детето на защитника се разболяло… Все произшествия, които „съвпадат“ точно с датите на съдебните заседания“.

На едно от заседанията пък се наложило подсъдимият Иларионов да бъде принудително доведен от органите на съдебна охрана. „Тогава той прояви неуважение към съда и се появи в оранжев гащеризон и с белезници, като предварително бе извикал журналисти да го снимат. И то пред залата“, разказва още адвокатката.

„Няма никакво решение по делото и не зная кой пусна слуха, че то е приключило. Спекулира се и че моята клиентка нарочно не се явява на заседанията, тъй като се страхувала да не изгуби. Искам ясно да кажа, че Моника Валериева е подала иск и не е длъжна да се явява лично, а само адвокатът й в мое лице. И съм била на всички заседания, но на делото бе даден ход само веднъж.

Няма решение, не се очаква и скоро да има. Казвам го с единствената цел да се спре с преекспонирето по темата и различните слухове, които се пускат по медиите.

Откакто е започнало делото, моята клиенка мълчи. Люси Иларионов обаче не спира да плюе по нея при всяко интервю, при всеки удобен случай! Дава й оценки и по този начин да манипулира общественото мнение.

Стигна се и до гнусна атака срещу Моника чрез песен на приятелката му Ани Хоанг, в която уж случайно е намесено името на клиентката ми и тя е наречена с грозни епитети. Аз няма да коментирам песента, тя сама по себе си говори за хората, което са я създали. Моника също няма да коментира, тъй като не се разпознава в нея и не счита, че я засяга лично. Смята, че това е поредната провокация, но няма да й отговори“, категорина е адвокатката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *