Вили Марковска Pазголи Ци*и при минус 20 градуса! Виж Тук:

За ВИП-гърлите в България „Черешката на тортата“ отдавна се е превърнала в предаване, в което е важно не какво ще сготвиш, а какво ще облечеш и по-точно съблечеи пред влажните погледи на тв. зрителите.

Участничките се надпреварват да се представят пред погледите на мъжете и на съперничките си в светското общество, а не да покажат нещо ново на домакините. Те, дамите пред, екраните и без това знаят да готвят, затова красавиците на своя глава решиха да ги учат как да се обличат.

Крачка встрани от тенденцията в иначе готварското предаване не направи дори актрисата Вили Марковска, която се омъжи за милионер, роди му дете и навсякъде се хвали, че се е кротнала и се е превърнала в добра майка и домакиня. Това обаче не й попречи да се яви на вечерята при Галин по… сутиен! Въпреки че вън беше минус 20 градуса и мъжете трепереха от студ, на дамите не им пукаше от градусите и щедро бяха разголили сластна плът.

Вили се бе барнала в прозрачна блузка, само с едно копче, което се закопчаваше малко под бюста. Всичко останало беше на показ – включително марковият й сутиен и голото й стегнато от йогата коремче. След като даде на камерите хубаво да я снимат и да съберат материал за предаването, тя наметна жилетчица, тъй като в дома на Галин си беше направо студено. Останалите рокли, които Марковска демонстрира през седмицата в предаването напук на студа също бяха къси, разголени и видимо доста скъпи.

Усетила конкуренцията, Светлана Василева се появи на другия ден направо по бюстие и клин с ниска талия, която не скриваше почти нищо. Ни сняг, ни лед я стреснаха да нахлуе в този вид и в магазина и да флиртува със сепнатите продавачи и купувачи.

Предаване за готвене, или предаване за голотия и сексапил е „Черешката на тортата“? Решете сами! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *