Австрийски полковник: Руската армия се движи напред по цялата фронтова линия (С ВИДЕО)

Руските войски планомерно се придвижват напред по цялата фронтова линия. Това съобщи полковникът от австрийските въоръжени сили Маркус Райзнер в интервю за германския телевизионен канал NTV.

„Руснаците се движат напред систематично. Те се придвижват напред метър по метър. Всичко е по план“, каза Райзнер.

Полковникът отбеляза, че с тази тактика руските войски оказват огромен натиск върху украинските въоръжени сили по цялата линия на съприкосновение, принуждавайки ги да използват всичките си останали резерви.

Според Райзнер смята, че по-слабата украинска армия е силно изтощена и скоро руските войски ще успеят да пробият фронтовата линия на няколко места. Освен това полковникът е убеден, че украинските въоръжени сили няма да могат отново да извършат настъпление.

ВИЖ ВИДЕОТО:


ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. По неофициални УКРАИНСКИ източници, в Авдеевка, 150 руски спецназовци пропълзяват 2 км в тръба с диаметър 0,8 метра и изненадващо завземат периметъра на три улици северно от позициите на ВСУ. В същото време Основните сили започват щурм на позицията. Подкрепленията на украинците попадат в капан и за три дни падат основни позиции държани от 2014г. Превзети са районът на ресторант „Царская охота“, базата на ПВО и няколко реда от укрепената основна линия на отбрана. Голяма група военнослужещи са взети в плен. За друг укрепен пункт, детелината с название „Чебурашка“ няма потвърдени данни, но тя е обградена и вероятно силите, които са я отбранявали са отстъпили. Това е една от няколкото операции, които се случват паралелно. Представете си потреса на защитниците, когато тези вести се разпространят в града. Всичко това не е гарантирано на 100%, но е достатъчно за да кажем „Лавината тръгна“.
    Лошото е, че при разпадане на фронтовата линия, западните сили ще решат да обърнат събитията, а това вече не може да стане с украински ръце. Днес е съдбовен ден за Човешката цивилизация, или ще ни има или някой нервен пръст ще я прати при предишните.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *