Рокерите на Путин „Нощните вълци“ Влязоха в България! Защо ГЕРБ и РБ Треперят!? Виж Тук:

noshtnite_vulciМагдалена Ташева от „Атака“ и Иван Сотиров от СДС едва не се хванаха за косите в ефир заради похода на руските рокери „Нощните вълци“.

Рокерската банда, която мнозина наричат „моторизираната чета на Путин“, тъй като членовете й са патриоти и често се снимат с президента, преди около 2 часа влезе в България.

Те ще отидат до паметника на Шипка и ще се поклонят пред жертвите, дадени от прадедите им. На няколко пъти рокерите обявиха, че походът им е част от обиколката на Европа, където възнамеряват да посетят паметниците на загиналите руски войни, оставили костите си по целия континент.

Кой знае защо обаче на грантовите, спонсорирани от САЩ български политици им се привидя огромна опасност, военна заплаха, хибридна атака и какво ли още не.

Американските мекерета от ГЕРБ и РБ реагираха така, сякаш не обикновени рокери ще минат през страната, а руски десантни сили, които идват да превземат България.

„Какво странно намирате в това руски граждани да отидат до Шипка и да се поклонят пред костите на своите героични предци, попита Магдалена Ташева  от „Атака“. Всеки ден през паметника минават много туристи, оставят цветя, покланят се, разглеждат го като забележителност. Какво толкова страшно виждате в едни рокери? Моторът – това е символ  на свободата и рицарството.

noshtnite_vulci1

Иван Сотиров от СДС обаче я репликира, че това не са рокери, а палячовци, които обслужвали режима на Путин.

Ташева отбеляза, че хората финансират сами пътешествието си и имат право, като всеки турист, да посетят страната ни. И звучи смешно, че псевдодесните български политици изпадат в панически страх от подобни действия!.

Сотиров обаче заля клетите руски рокери с порой от обидни думи, а колежката си Ташева директно нарече „подлога на Русия“. С което стана само дваж по-смешен на зрителите пред екраните.

Той заяви, че рокерите изобщо не е трябвало да бъдат допускани в България, защото носели проруска пропаганда и зараза.

Защо така, господа соросоидни и платени проамерикански политици от ГЕРБ и РБ?

Каква страшна опасност за България провиждате в лицето на „едни момчета на мотори“?

Ако не бяхте изпаднали в истерия, ако не бяхте крещяли и викали по телевизиите, никой в България даже нямаше да научи, че са дошли.

Сега обаче с лудата си и истерична антируска пропаганда накарахте цялото ни общество да вторачи поглед в една група мотористи.

Защо?

От какво ви е страх?

От американските военни бази очевидно – НЕ ! А от рокерите на Русия – ДА!

Не е ли малко пресилен този ваш демонстративен страх… пък и странен… пък и силно заплатен от соросоидните американски фондации?

Не се давете в омразата си срещу Русия. Ще се удавите!

Русите са наши братя, наша плът и наша кръв!

Вий с Вазов ли ще спорите?!? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

46 коментара

  1. Бахмааму – и каква стана тя сега?! За да обичаш американците, трябва да мразиш руснаците и обратното! Да обичаш и едните, и другите не става, така ли?! Баахмааму и демокрация!…

  2. ХУБАВО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ,ДА БЯХА ДОШЛИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО НА ЕВРОЦЕННИТЕ ПЕДЕРАСИ И ЛЕЗБИИКИ ! ДОБРЕ ДОШЛИ БРАТУШКИ !

  3. Гледах ги по телевизията. На този Сотиров,ляв (или десен) т..к на Костов, пяна му излизаше от устата. Събрал е цялата злоба на света..

  4. ОБИЧТА НА 90 % ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ КЪМ РУСКИЯ НАРОД И РУСИЯ Е ЕСТЕСТВЕНО ПОРОДИЛАТА СЕ ОБИЧ ОТ ОБЩИТЕ НИ ИСТОРИЧЕСКИ СЪБИТИЯ И Е ИЗВЪН КОНТРОЛА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РБЪЛГАРИЯ, КАПРИЗИТЕ НА КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА, КАКТО И НА ВСЯКАКВИ ПРАЗНОГЛАВИ БЪЛГАРИ, ЗАПИСАЛИ СЕ В „ПАНТЕОНА НА НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО “ !

  5. 45 години и още не можем да се отърсим,а тея пак искат.45 години ни свиваха сърмите и заради „братушките“сме на това дередже ,обаче още искате.Малко на мазохизъм избива.

    • матрьошке убавице ти от кое поколение си че така говориш за изминалите 45г ? май не си била родена още тогава щом така говориш ! наясно ли си че точно през тези 45г Българския народ живееше в пъти по добре от сега наясно ли си че нямаше безработица нямаше мафия и убйства нямаше бедни и богати всички бяхме равни и народа не гладуваше както сега гладува пари имаше за всичко всяко 1 семейство можеше да си позволи личен дом да не говоря и за спокойния живот който беше и точно след 90-та се започна мизерията глада и дългия преход на мафията която вече е изцедила всичко възможно от Българина дори и дошица та му

      предпочитам да живея с режима на Путин от колкото с режима на европа или сащ
      да живее Путин

    • Не са ни виновни руснаците, за проблемите! Е, и да има някой интересче попречило на полезни за нас неща, това не прави всичко. Да имаше и забрана ние да произвеждаме автомобили в соца, а да купуваме руските. Но системата бе такава – същата е като ЕС – щом си в ЕС и някой обяви ембарго на руснаците и ти трябва да я духащ…! Нема разлика от СИВ, само че тогава по-малко крадяха политиците имаха респект повечко и все пак се градеше, а не само крадеше. Затова и имаше постижения, а сега проституция навред и ГМО разположения… Ние сами сме си виновни – защото погледни паразитите на постовете дори в парламента, ами хиляди излишни чиновници по административни и общински постове? Ами какво ли не е? Затова ли руснаците са винони или местните тарикати на власт от десетки години и досига?

  6. Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
    Помниш ли кагда пришол със танка?
    Беше млад, но се държеше мъжки.
    Зарази семейството ми с въшки…

    Взе на мама златните пендари
    и дори галошите ми стари.
    Помниш ли, как кушаше картошки?
    Наконец забърса три кокошки.

    После си преспал със какa Сия
    и изпил си всичката ракия.
    А след време чухме и мълвата,
    че си гръмнал тате във главата!

    Длъжен бях да те обичам, Ваня.
    Даже кръстих дъщеря си Маня.
    Залъкът си давахме насила
    на Русия – тая дива сила.

    После цели девет петилетки
    грабихте уран и руди редки.
    Грабихте и жито, папироси…
    Зарад тебе ходим голи-боси!

    Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
    Ние всички хранехме танкиста.
    А пък ти ни пазеше със танка
    и ни взе последната луканка…

    Пазеше и немците, и чехите.
    Ние тук възпявахме успехите.
    С паметник стърчиш ни на главата
    и скверниш небето и земята.

  7. МАТРЬОШКА ЛИ СЕ КАЗЖАШ НА МАМА ТИ ПАРАШУТНИТЕ ГАЩИ АМЕРИКАНСКО МЕКЕРЕ И КОПЕЛЕ ПРОДАЖНО,АДЪТ Е ТВОЯТА РОДИНА ПЕДАЛ ТАКЪВ!!!

  8. Пфуу и тъпите американци не понасям.Все на някой гъза трябва да целувате

    • Матрьошке, скапан платен соросоиден боклук, ще те пипна по ай-пи – то и ще ти ева майката нещастен платен трол на заплата от Козяк. Голяма си отрепка, парцал долен, лизач на американски за*ници!!!

      • ДА намериш и моето IP, и да дойдеш..да мехванеш за шнура и мене Маргарин ли си Хайвер ли си?!

  9. СКАНДАЛНО!! МНОГО,СУПЕР,УБИЙСТВЕНО СКАНДАЛНО!! ДА ВИ Е**М***А!! КАТО ВЛИЗАТ И МИНАВАТ КРАВАРИТЕ С ТАНКОВЕ И ВОЕННА ТЕХНИКА Е СИТУАЦИЯ И НОРМАЛНО,А ЗА РУСКИТЕ РОКЕРИ СКАНДАЛНО!!А БЕ ВАШЕТО МАМЕ ИДИОТИ НЕДОКЛАТЕНИ!!ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ СКАНДАЛИ!! ТАКА ВИ ШЕПНАТ В УШЕНЦЕТО СОРОСОИДИТЕ,А ТЕЗИ НЕ ПЛАЩАТ!!ТОВА МУ Е СКАНДАЛНОТО!! АКО ВИ ПЪЛНЯТ СМЕТКИТЕ ТАКА ЩЕ ГИ ХВАЛИТЕ,ЧЕ НА РУСОФИЛИТЕ ЩЕ ИМ ПРИЗЛЕЕ!! ДА ЗДРАСТВУЕТ РУСКИЕ ЛЮДИ,РОССИЯ И ПУТИН!!

    • Светла, нещо много зловещо си се объркала! Първо, името на сайта ни е „Скандално“ (ако нямаш нищо против, разбира се!!!:)) и името на сайта ни излиза по подразбиране накрая на заглавието при всяка публикация във фейсбук. Второ- ако беше прочела статията, щеше да разбереш, че тя е в подкрепа на руските рокери и срещу соросоидите и всички останали грантови подлоги в България. Ние от Скандално.нет ти прощаваме словесните изблици тук. Между другото- едно „Извинете ме“ можеш да ни драснеш, ей така от благоприличие! Хубава вечер от нас!!!

  10. Добре е да бяха влезнали с калашници и да отидат до парламента.

  11. До Матрьошка
    От Москва ти пиша мила
    в Плевен казваш си се скрила
    Там да няма хамериканци
    или има още от братята поганци?
    Ако искаш и аз ще дойда с танка,
    да ми върнеш моите въшки?
    и да ме нагостиш с пръжки.
    Но любима ,ти да знаеш,
    че на гнило веч ухаеш!
    Паметник на турците издигай
    и на американците го вдигай?
    А пък аз ще си стоя в танка
    тво така обичан Ванка

  12. До Матрьошка
    От Москва ти пиша мила
    в Плевен казваш си се скрила
    Там да няма хамериканци
    или има още от братята поганци?
    Ако искаш и аз ще дойда с танка,
    да ми върнеш моите въшки?
    и да ме нагостиш с пръжки.
    Но любима ,ти да знаеш,
    че на гнило веч ухаеш!
    Паметник на турците издигай
    и на американците го вдигай?
    А пък аз ще си стоя в танка
    твой така обичан Ванка

  13. Каква ти рокерска група бе тапанар това е пара военно сформирование тръгнали са не да се кланят на мъртвите си деди,всичко е парлама казва се,че Путин иска да направил пак нещо като СССР да направи единни християнския народ. Но забравя в кой век живеем хората знаят истинската му цел да завземе земи и територия и праща това уж мото сформирование, а всъщност всички да убучени пара военна групировка всички са убучени да убиват.Така ,че напразно недеъ да обиждаш хората къто ги наричаш мекерета и тем подобни а мисли малко с горната глава а не с долната,разбирасе ако имаш такава.

  14. Не сте скандални,а сдмешни. Лозунгите за нашата плът и кръв са като на агитпропчиците от радиоточките преди години. Да не би да ги замествате?
    Колкото до Вазов,той им е казал да си вървят,когато са им излязли криви сметките,че ще им играем по свирката. Ама това стихотворение можете да прочетете, ако имате съответния том /непреработено издание/ на Дядо Вазов. Пък и нали точно за това и други изказвания на този българин /нескандален/ е бил забранен години наред след окончателната победа на проЗтаците и безродниците в България.

  15. Много е добра статията! Малко сайтове се осмеляват да пишат истината. Браво! А краварите да си гледат работата!

  16. SILENSE
    Този твой том на дяда ти Вазов къде е печатан,В ФАКЛУТЕТА ли?
    Защото моите томове на дяда ти Вазов са си ОК.
    Епопея на забравените
    Здраствуйте, братушки!

  17. Не бе хора ,това са същите където преди 50 г . ги пускаха с парашути и подводници да помагат на партизанските отряди.А сега идват с мотори да ни освободят от тъпия ни президент!

  18. „Те ще отидат до паметника на Шипка и ще се поклонят пред жертвите, дадени от прадедите им.“ !?
    От прадедите им!?
    До колкото съм запознат, жертвите там са главно на българи :) но щом имат желание, нека си преклонят главите…

    • Дамян Гочев, нищо не знаеш, галфон такъв! Прочети си историята пак и ще научиш с изненада колко загинали руски войни има само на Шипка! Пишеш „До колкото съм запознат“. Явно и с българската граматика не си запознат, защото се пише „Доколкото“ – слято се пише! Разбра ли бе, илитерат такъв! А, че си платен соросоиден трол – в това няма и грам съмнение! Хайде, със здраве!

  19. А тези руски мотори ли карат?Май не,защото иначе едва ли биха стигнали чак до тук..

    • Китайски мотори карат, бате! Всички вече карат само китайски мотори!

  20. А американската совалка е с руски части, но това само потвърждава теорията за глоблизма

  21. Руснак е т,по животно,а Б,лгарин Русофил световен шампион по т,потиа и при човеците и при животните!!

    • Не говора за едно магаре което скача пред камиона!!!

  22. Де да бяха „Синове на анархията“ или „Ангелите на ада“ от добрите мили САЩ, да видиш ти празник. Как щяха да хукнат с венци и китки кипри моми от телевизиите и вся остальная сволочь т. нар. медии, колко сълзи, сополи и хълцукания шяха да бъдат – екзалтазми и оргазми като от екстазита. И щяха да преливат сутрешни блокове, Недели с култура и бг истории, панорами и 120 минути от мачовци,дошли направо от Страната на Марлборо, за да ни набият нещавените гайди, че сме прости и изостанали, че предпочитаме езда на руски тройки вместо на шведски.
    И как щеше всичко да е фърст и дъ бест, а с тези вълци ще засмърдим на махорка и мужишка партенка. Но, хак ни е…

  23. ЗАВЪРШВА ГОЛЯМОТО РАЗПУТВАНЕ НА ВСЧКИ РУСОФОБИ И СОРОСОИДИ!!! ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА??? А НАШИТЕ РУСОФОБЧЕТА И СОРОСОИДЧЕТА КАКВИ ЩЕ ГИ ДЪВЧАТ??? КОГА ЯЛИ И ПИЛИ СЕ ВЕСЕЛИЛИ И С ПРЪСТИ ЩРАКАЛИ, АМА ГА ПЛАЩАЛИ ПЛАКАЛИ И КРЪВ ПИКАЛИ !!!???… ТАКЪВ Е ЖИВОТА– НА ЕДНИ ДАЛ, ДАЛ БОЛ, А НА ДРУГИ САМО ГО ПОДАЛ ГОЛ… ЗАВИСИ ОТ КОИ СИ ??? !!!

  24. ЗАВЪРШВА ГОЛЯМОТО РАЗПУТВАНЕ НА ВСЧКИ РУСОФОБИ И СОРОСОИДИ!!! ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА??? А НАШИТЕ РУСОФОБЧЕТА И СОРОСОИДЧЕТА КАКВИ ЩЕ ГИ ДЪВЧАТ??? КОГА ЯЛИ И ПИЛИ СЕ ВЕСЕЛИЛИ И С ПРЪСТИ ЩРАКАЛИ, АМА ГА ПЛАЩАЛИ ПЛАКАЛИ И КРЪВ ПИКАЛИ !!!???… ТАКЪВ Е ЖИВОТА– НА ЕДНИ ДАЛ, ДАЛ БОЛ, А НА ДРУГИ САМО ГО ПОДАЛ ГОЛ… ЗАВИСИ ОТ КОИ СИ ??? !!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *