Скандал! Министър Йовчев взел подкуп да пусне бежанците!

0

Скандални разкрития за бежанците от Сирия, които единствено България прие!

атака магдалена ташеваНародният представител Магдалена Ташева от „Атака” днес заяви в прав текст, че МВР министърът е получил сериозен подкуп. Това се случи на днешния протест, който партията на Сидеров организира с искане за оставка на Цветелин Йовчев.

„Пред ресорните комисии в парламента той каза, че е напълно ясно със сложността на ситуацията относно бежанците. В същото време обаче се нуждаел от законодателно решение, другите да се изкажат и така нататък. Това са извиненията на един човек, който просто е взел едни пари, за да отвори вратите на България широко за тази ислямска напаст. Не са необходими никакви решения, напълно достатъчно е просто да изпълнява задълженията си според закона и да запечатат границата”, заяви Ташева.

Депутатката от „Атака” даде за пример всички други останали страни от региона, които вече са отказали да приемат потенциално опасните бежанци от Сирия и ги изреди: Гърция, Турция, Йордания, Румъния, Египет. Единствено ние сме отворили границите си за тези хора, сред които 100 % има много представители на терористичните организации.

цветелин йовчевВ същото време тя не пожела да коментира каква е сумата на подкупа, взета от министър Йовчев. На журналистически въпрос отговори, че не е била поканена на самата сделка, но единственото обяснение на това което върши е подкуп в огромни размери.

„Не мога да ви кажа за колко пари става въпрос, накрая всичко ще стане ясно. Ако пък не е взел рушвет и неговото си е чисто малодушие или безхаберие, трябва незабавно да го сменят”, заключи тя.

http://www.youtube.com/watch?v=sMrlSqDXEEM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *