Здравният министър изгърмя! ДАНС да погне и фармацевтичните фирми!

Министър Божидар Нанев
Министър Божидар Нанев

Skandalno.net Гръмна първият бушон в кабинета на ГЕРБ още преди правителството да е навършило годинка. Министърът на здравеопазването е разследван за далавера с ваксини и то – от ДАНС. Той бе принуден да си подаде оставката.

А за да си осигури свободата и да не търка наровете на ареста, наброи 2000 лева парична гаранция. С това Бойко Борисов изпълни заканата си да няма прошка и за своите, ако бъдат хванати в крачка. Съвсем друг е въпросът колко свой е бил на бат, Бойко Божидар Нанев – той не е член на ГЕРБ, в правителството влезе в качеството си на експерт.

Оказва се, че докторът министър Божидар Нанев със закупуването на антигрипна ваксина е наброил цели два и половина милиона лева повече отколкото е могло да се плати реално за въпросните ваксини. Нанев е невинен до доказване на противното – така е по учебник. Но нека си припомним, че едва влязъл в правителството той отпраши на екскурзия до Америка за сметка на голяма фармацевтична фирма. Екскурзии, които вносителите и търговците на zatvor123лекарства в България ги организират през ден. Като се започне с най-евтините – в някой български хотел за минимум 2-3 дни, където се яде и пие на корем за сметка на фирмите докато докторята се запознават с новостите във фармацевтиката. И се мине до съседна Гърция, в която най-редовно се провеждат в приятна обстановка същите мероприятия. Та се стигне чак до Далечния Изток.

И не се питайте как им излиза сметката на фирмите: ами много просто, като след това с лекота печелят обществени поръчки за доставка на лекарства на космически цени. Въобще инвестицията в подобни екскурзии е с огромна и бърза възвращаемост. Така безпроблемно се смучат милиони и от болниците, и от пациентите.

Друг е въпросът за световната измама със свинския грип, организирана от огромните международни фармацевтични компании. В нея / не безвъзмездно/ се включи и Световната здравна организация. И то по начин, с който подлудиха цялата планета. Само Обама отдели за ваксини 2 милиарда долара! Да не говорим за другите богати държави, пък и за бедните. Сега разследват Световната здравна организация. Но при толкова много спечелени милиарди – не се знае до къде ще стигне това разследване.

Волно или неволно и Божидар Нанев се включи в тази мръсна игра. Но рано или късно някой трябва да плати сметката. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *