Вкарват в „Биг Брадър“ любовникът на Елеонора от Велинград – с видео

bbf1Още след първата седмица от старта на „Биг Брадър фемили” , отношенията в къщата се нажежиха. А в семейството на младата кючекчийка Елеонора и подчиненият й съпруг Давид направо са пред разпад. Влизането на свекървата също допринесе за това. Очаква се обаче кулминацията да е пристигането в къщата на българин живеещ в Дания, предполагаем любовник на 19-годишната Елеонора.

Велинградското семейство безспорно е една от атракциите в новия сезон на „Големия брат”. Кръшната танцьорка и рецепционистът се една от най- скандалните двойки. Дребничката Елеонора третира послушният си съпруг по особено жесток начин. Давид се опитва да покаже мъжко достойнство и да покаже кой командва, само че генералът в тяхното семейство е красивата му съпруга. Достатъчно е веднъж да му изсъска и да го заплаши с бой, за да се свие на кълбо влюбеният до уши велинградчанин. Дисхармонията при тях е просто bbfочебийна. Присъсвието на свекървата пък още повече изнервя младата дама. Бабата явно си е поставила за цел на влизането си да обикаля всички участници и да черни снаха си. Синът се опитва да гравитира между майка си и жена си, обаче слабохарактерността му още повече изнервя и двете.

Междувременно, продуцентите на шоуто обявиха, че се опитват да „прикоткат” в къщата тайния обожател на Елеонора, който я обсипва със скъпи подаръци. Говори се, че мъжът не е просто ухажор, а любовник на танцьорката. 19-годишното момиче възнамерявало да зареже съпруга си и да избяга в Дания – за радост на свекървата.

Велинградското семейство не е сред любимците на останалите участници. Съквартирантите открито се присмиват на Давид, заради положението му на „мъж под чехъл“. Съпругата му също е обект на подигравки с липсата си на всякакви домакински умения. А някои поставиха под въпрос и личната й хигиена.

Още от първия епизод Елеонора не скри, че мисли да забегне в Дания. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Елеонора е страхотна кучка.Нали?Но пък за сметка на това е и много готина.
    Нали?
    За кого сте?Аз съм за тях-кокетката и кученцето.
    Хахахаааа???????????????????????????????

  2. Аз съм за НАТО да направят учение и някоя заблудена ракета да удари къщата. Само тогава ще се трогна от случващото се вътре

  3. Не намирам Елеонора за красива. Много екстеншън, грим, типична чалга визия. Едно не бих могъл да и оспоря – знае как да се продава. Направила е от себе си един добър продукт за продаване. Нищо повече.
    Дребните жени никога не съм намирал за превликателни.
    Виж Елеонора Манчева е друга бира. ;)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *