Алисия: Писна ми да чета неверни неща за себе си!

Алисия Ники66Фолкдивата Алисия сложи край на догадките  за  причината за проваления й любовен романс с Ники Михайлов.

„Когато двамата с Николай се разделихме, бяхме много точни и кратки. Поставихме си картите на масата. Не е стояла жена между нас, не се е появила трета, за да вземем това решение”, каза певицата.

Тя призна, че й е омръзнало да чете измислици по свой адрес, за  псевдовойните й с Николета Лозанова или за тоновете пластични операции, които непрекъснато  й приписват. „Много често  образите, които се създават на популярните личности у нас, нямат нищо общо с реалността”, ядосва се  изпълнителката.

Тя твърди, че е запазила прекрасни отношения с Ники Михайлов. Синът й  Валери Божинов е много привързан към вратаря и често търси компанията му, а сега непрекъснато му се обажда по телефона. В момента малкият Валери е първокласник стои на един  чин  с Рая, дъщерята на Азис. Двамата се събират често да играят и след училище.

Независимо дали е била на участие предната вечер, или не,  денят на Алисия започва в 7,30 сутринта, за да заведе сина си  на училище. „Винаги гледам да му отделям максимално време и внимание. Пишем домашни, обучаваме се. Обичаме се.“

Според нов слух обаче раздялата между Ники и Алисия е пиар и те са заедно и в момента празнуват в Турция.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *