Върнаха 14 годишна проститутка от границата

Спасиха момиче от проституция в чужбина

Социалните служби във Варна върнаха от границата момиче на 14 години, което щяло да стане жертва на трафик с цел проституция. Невръстната девойката имала тежко детство, непрекъснато бягала от дома си, а от няколко месеца станала зависима от наркотици.

Детето живеело само с майка си и явно това е една от причините да бъде подмамено от бандитите, споделят разследващи. През последната седмица избягала на два пъти от дома си и това довело до ракриване на престъпниците, които искали да я закарат в чужбина, за да проституира.

Спасиха момиче от проституция в чужбина

Именно при втория опит за бягство, момичето било намерено в компанията на възрастни мъже, които се възползвали от зависимостта му към наркотиците и правили секс с него, като му подсигурявали безплатна дрога. Пожелали анонимност информатори разкриват, че младата жена била експлоатирана брутално, като гангстерите задоволявали и най – гнусните си желания.

След залавянето им станало ясно, че девойката започнала да пуши марихуана преди около година, подлъгана от свои приятели. По –късно започнала да взема и по – твърди наркотици, което довело до тежката зависимост. Бандитите работили върху жертвата си целенасочено и я накарали да повярва, че в чужбина ще уреди живота си за нула време.

Момичето е настанено в дом за непълнолетни, където му е оказана медицинска помощ и е поставено под наблюдение от психолог и психиатър. Лечението повлияло добре и бегълката е вече у дома си, като отново започнала да ходи на училище, разкриват от социалните служби.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=hbD2jhWtnOI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.