Непълнолетен хомосексуалист опита да убие съученик

Поправителен дом Бойчиновци

Опасен питомец на трудово – възпитателното училище в Бойчиновци опита да убие съученик, след като беше насъскан от свой интимен приятел. Причина за жестоката постъпка била вражда на хомосексуална основа, а убийците опитали да очистят жертвата, като сипали в яденето й сода каустик. По – късно палачите заявили, че да отнемеш човешки живот е „гадно”.

Инициатор на злодейството бил 17 годишният Венелин Трампов, а изпълнител на мократа поръчка станал довереният му приятел Йордан Пачев на 19 години. Двамата имали хомосексуални наклонности, които всъщност станали причина за непоносимостта им към набелязания Йордан Йорданов.

Поправителен дом Бойчиновци

В деня на инцидента, Трампов и Пачев измъкнали от стаята на хигиенистката бутилка със сода каустик и предвидливо отлели от нея в друго шишенце. Двамата уцелили момента, защото тогава Йордан Пачев бил дежурен по кухня и докато сервирал по масите, изсипал опасното вещество в супата и чашата със сироп на Йорданов.

Когато последният отишъл да обядва обаче, той усетил неприятната миризма на препарата и след като близнал съвсем малко, отказал да яде и пие. Това спасило живота му. В същото време възпитателката в интерната Димова забелязала подозрително разпенената супа, помирисала я и от интерес даже изяла една лъжица. На свой ред тя усетила, че има нещо нередно и изплюла хапката на земята, след което извикала Бърза помощ. В болницата й направили промивка на червата и тя се разминала без усложнения.

Двамата злосторници бяха изправени пред съда и бяха обвинени в опит за умишлено убийство. В момента те са обитатели на ТВУ-то в Бойчиновци, като Венелин Трампов е в 7 клас, а Йордан Пачев е в 9-и. Бандитите обяснили пред съдията, че чрез простъпката си искали да затворят интерната, за да бъдат изпратени в социален дом.

Разкайват се и признават, че да умъртвиш човек е „гадно”. И Пачев, и Трампов са напълно вменяеми и са осъзнавали постъпката си. Съдът приел, че в този случай става въпрос за „лекомислие” и поради тази причина Пачев получава ефективна присъда, а подбудителят само пробация.

Бойчиновци:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.