Капризна Асдис Ран: Искам млад и чувствен мъж

Асдис Ран

Капризната, но добродушна мъжка слабост Асдис Ран обяви официално, че си търси младо гадже. Хубавата исландка отрече слуховете, че се въргаля в чужди постели срещу заплащане и сподели, че не е задължително новият й избранник да е богат. Моделката потвърди, че остава завинаги у нас и в най – скоро време ще тръгне на курс по български, за да разреши проблема с комуникацията.

Въпреки че разводът с проваления футболист Гардар Гунлаугсон все още не е напълно приключил, през последния месец името на Асдис бе забъркано в редица любовни афери. Жълтите клюкари най – често обвиняваха платинетата хубавица в краткотрайни секс афери с богати български мъже и именно това я накара да разкрие душата си като отрече слуховете, че изкарва порочни пари с красотата си.

Асдис Ран

Асдис Ран признава, че за нея най – важното в един мъж не са парите, а душевното му богатство. Било напълно достатъчно кавалерът до нея да е мил, чувствителен, галантен, с чувство за хумор и благороден.

„В момента нямам голямо желание да се обвързвам с когото и да било. Е, ако попадна на някое по – младо момче, сигурно ще се замисля. Но този човек трябва да е в състояние да ме накара да се чувствам като истинска кралица. Трябва да приеме трите ми деца и да се грижи добре за тях” – споделя ледената изкусителка и добавя още няколко условия в списъка.

Бившата футболна съпруга в момента е насочила всичките си усилия към модната колекция от луксозно бельо, която наскоро пусна в продажба. Работата я карала да пътува непрекъснато, но това бил нейният живот – изпълнен с енергия и драматични обрати на съдбата.

Красавицата допълва, че е приела България за своя втора родина. Най – голямата трудност обаче бил трудният език и за цели три години успяла да научи едва няколко думи. Заради това планирала в най – скоро време да се захване серизоно с учение и да тръгне на курс, за да може да си комуникира успешно. Именно незнанието на езика я карало тук да се чувства самотна, защото малцина говорели толкова добре английски или исландски, за да си проведат някакъв смислен разговор.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=h0Xo2fLYS5o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.