Убийство на живо заснеха журналисти – видео 18+

Заснеха убийство наживо

Бразилски журналисти заснеха брутална сцена, в която убиец простреля хладнокръвно в главата падналата на земята жертва. Това станало, докато репортерите на телевизия ТВ Рекърд правили репортаж в атракционния град Хуан – Песоа.

Екипът бил на мястото по съвсем различен повод, но след като чули първия изстрел, операторът насочил камерата по посока на гърмежа, за да разбере какво става.

Репортерът заснел убйството все още е в шок

Убиецът обаче въобще не се смутил от насочената към него снимачна техника и с пълно съзнание произвел втори изстрел в главата на пострадалия, за да го доубие. Тогава репортерът, който е облечен с бронежилетка и операторът осъзнали какво може да ги сполети, и се отдалечили от мястото.

Върнали едва след като на произшествието пристигнали линейка и полиция. Най – парадоксалното в този случай обаче е, че два пъти простреляният Родриго де Силва на 24 години, е оцелял. Все още е под лекарско наблюдение, но състоянието му е стабилизирано. Стрелецът се покрил и все още се издирва от полицейските власти.

„Боже, това е най – страшната неделя в живота ми. За първи път преживявам подобен ужас и в момента ми е трудно да изкажа какво чувствам! Не съм очаквал, че ще стана свидетел на подобно престъпление. Иска ми се да не бях тук, когато това стана!“  – споделя репортерът

ВНИМАНИЕ! Видеото съдържа сцени на насилие и не е подходящо за неполънолетни лица! 18 +

http://www.youtube.com/watch?v=gx_orhJ9ZPA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.