Тони Димитрова към Борисов: Ей, не ми спирай музиката! (Видео)

Бойко Борисов и Тони Димитрова

Невинно – весела сцена между премиера Бойко Борисов и певицата Тони Димитрова, се разигра при откриването на обновения офис на БНР в Бургас днес. Докато Тони рецитирала направо на улицата любимите на цяла България нейни песни, вечно забързаният министър – председател връхлетял като гръм от ясно небе и наредил музиката да бъде спряна посред изпълнението.

Докато си пеела пред жителите на красивия крайморски град Тони дотолкова се увлякла, че въобще не осъзнавала какво се случва около нея. Когато тонрежисьорите прекъснали синхрона по средата, тя направо подскочила и се развикала, защо й спират музиката. Усетила се, че Борисов е пристигнал, едва когато към нея се насочили студените очи на камерите и задъханият премиер, който се запътил да я поздрави.

Бойко Борисов и Тони Димитрова

Оказало се, че той също като Тони не разбрал, че тя пее наживо. В бързината без да иска наредил на отговорните лица да спират „тая песен, че да почваме”. От изненада певицата само го попитала защо са й спрели синбека и толкова ли е лоша песента, че Борисов наредил да я спрат.

„Ее, Тони, ти тук ли си била? Ами аз си мислех, че записваш! Извинявай… – казал Борисов и веднага се накарал на хората около него, задето не са го предупредили, че Димитрова пее пред публиката в този момент – Абе, вие що не докладвахте, че Тони пее тука, бе? Видяхте ли сега как я оплескахме? Само ей сега да свършим и ще те слушаме пак” – обеща Борисов накрая.

Официалното откриване на Радио Бургас:

http://www.youtube.com/watch?v=xj6JtBrGpzE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *