Наглост! Гриша Ганчев моли съда да му намали гаранцията, няма пари

Гриша Ганчев иска магистратите да му намалят гаранцията

Само един ден след като бе обвинен в организирането на престъпна групировка за укриване на ДДС и в това, че е заплашил с убийство шефа на НАП Красимир Стефанов, Гриша Ганчев пропищя, че нямал половин милион лева, за да си плати огромната гаранция. След като прокуратурата взе решение да не арестува шефа на „Литекс“ заради здравословните му проблеми, но му наложи рекордна парична гаранция в размер на 500 хил. лева, Гриша Ганчев заяви, че няма откъде да вземе толкова пари и е  наредил на адвоката си да обжалва абсурдната за него сума.

Красимир Стефанов заяви, че футболния бос го е заплашил, че ще го убие със собствените си ръце

Източници на skandalno.net  издават, че за момента скъпите адвокати на футболния бос още не знаят, какви аргументи да използват, за да угодят на клиента си. Освен това дори и адвокатите му  да успеят да омаят магистратите, гаранцията му едва ли ще падне под 300 хиляди лева, тъй като в такъв размер бе тази на енергийния бос Христо Ковачки.

А обвиненията срещу Гриша Ганчев, които първо бяха повдигнати срещу сина му Данаил  са не по  – малко сериозни. Припомняме ви, че според прокуратурата само за 3 месеца захарния клан е съумял да укрие 200 хиляди лева от ДДС, а след като бяха повдигнати обвинения заради престъпната дейност на Данаил Ганчев, баща му –  Гриша Ганчев е заплашил с убийство шефа на НАП.

След обвиненията срещу Ганчев –  младши с такова обвинение се сдоби и бащата!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. A бе ей,смешници.Човека внася по 20 млн.лева на година данъци.Да не мислите,че ще укрива 200 000 лв. ДДС.Да еба и палячовската държава и смешните дребни хорица в нея.Прост народец,прост.Необразован и неграмотен.

  2. И вас да ви еба и жълтите сайтове с глупави статии и заглавия.Да еба и тъпаците.Вие от кое село на България ги пишете тия глупости бе?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.