Мая Манолова най-устатата в Парламента, шараните – 49

Според данни за първите три месеца от годината за активността на депутатите Мая Манолова се оказала най-голямата приказливка. Тя престояла пред микрофона над пет часа. Далеч след нея се нареждала маститата Искра Фидосова, която се пенила пред микрофона само три часа.

От мъжете най-сладкодумен бил Павел Шопов от АТАКА. За сметка на активността на тримата, общо 49 депутата са мълчали като шарани и само присъствали в залата. Ако изобщо са присъствали…Пчеличката Мая е доста обсъждана и във форумите. Дори нейни политически противници твърдят, че е доста сексапилна и недвусмислено намекват какви предложения биха й направили, ако не е депутат. Дамите обсъждат тоалетите й, а мъжете други природни дадености.

Всъщност тя единствена се осмели да са намеси и да касира изборите в Кюстендил заради нарушения и единствена се опъва на Бойко Борисов, когато той влезе да се хвали за нещо в пленарната зала. Наскоро червената депутатка така го ядоса, че премиерът си забрави речта и напусна трибуната. Нейни противници твърдят, че си давала цялата депутатска заплата за дрехи, а други, че просто се облича с вкус. Парламентаристки, които нямат нейните форми пък обсъждат дължината на полите й и смятат, че още 10 сантиметра плат няма да й навредят.

Мая Манолова е любимка на всички мъже в парламента. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Мъчи се женицата да влезе в обектива за да може в следващия парламент да захлеби като всички комуняги.Ха на бас че в следващия парламент няма да се обсъждат тоалети и речи а банковите и сметки.Майчето е хитра женица с голяма лъжица и ще го докаже.Някой в БСП ще се хапе за дупето закъдето я е допуснал до казана.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.