Шефове на държавни фирми, назначени от ГЕРБ с рекордни заплати!

Красимир Първанов
Изпълнителният директор на НЕК Красимир Първанов

Как ви се струва факта, че премиерът и президентът на републиката вземат заплати близо 3 000 лева, а шефове на държавни фирми вземат двадесет пъти повече? Сигурно това ще ви се стори фантазия, но не е.

Димитър Гогов
Директорът на "Булгаргаз" Димитър Гогов

Проверка на Скандално установи, че шефът на НЕК например взима около 60 000 лева месечно възнаграждение, а това на боса на „Булгаргаз” понякога стигало дори 90 000 лева… Както се казва: „Дай, Боже, всеки му!”, но как наистина се постига това така жадувано постче? Странно или не, истината май се крие във факта, че и двете фигури са доста близки до управляващата партия.

Публична тайна сред едрия бизнес е, че и двамата работят в услуга на властта и тя видимо им се отблагодарява по най-добрия начин. Това се доказва и с един доста грозен факт. Преди време лично премиерът ревна, че хора от държавната администрация и болниците са вземали по 60 000 лева заплати. Закани се дори да търси справедливост с промяна на закони. Високи заплатиСтранно защо, обаче се оказва, че тази негова кампания е изборна. За босовете на НЕК, „Булгаргаз” и още няколко големи държавни фирми, с хора на ГЕРБ, не се каза нищо. Камшикът на властта видимо ще бъде за хората, чужди на интересите й. Както винаги се оказва, за тези, които й служат вярно, закони и правила няма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ама защо е това учудване? Разбира се че тези получаващи 60 или 90 хил.лв.заплати дават някаква част -на тези които получават 3 хил.лв. То не случайно са назначени „наши“ хора на държавните службички !?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *