Сурогатна майка рекетира Капка и Волен! – видео

Капка и Волен СидеровиЯко скандалната новина излезе от устата на хора, близки до обкръжението на националистическото семейство, пише ПАПАРАК.  От тях разбираме, че преди няколко месеца Капка и Волен сключили сделка с жена, приела да стане сурогатна майка на детето им.

Днес същата тази жена, вече заченала, започнала да ги рекетира за пари. Калина КрумоваУ нас сурогатното майчинство все още не е разрешено със закона и единственият начин да си решат проблема с нея е саморазправата, коментират запознати. Именно заради това лидерът на АТАКА се обърнал към депутатката си Калина Крумова, която била посредникът по сделката. Както знаем, тя е и лицето на кампанията за легализация на сурогатното майчинство у нас. „Заеми се с нея, за да не се заема аз…”, били точните думи на Сидеров, който бил бесен от случилото се. БебеКакто знаем отколешната му мечта да има дете от Капка се е превърнала във фикс идея и една такава „спънка” направо го влудявала. Казвал, че е готов да мине всякакви граници, но да се сдобие с реален наследник. Обърнахме се за повече информация и към негови близки и роднини, които обаче мълчат по случая. Някои от тях дори нарекоха информацията ни „празни приказки”.

 

Сурогатното майчинство в България все още е извън закона. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Оле ,боже,Калинка-евро депутатката,която сричаше по СКАТ,ще оправя нещата на Волен ! Ми тя не става за детска учителка ,пък те й възлагат подобни задачи!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.