Смъртта на Мишо Бирата тъне в мистерия – видео

birataСкандалният бизнесмен Михаил Михов, който нашумя като Мишо Бирата, беше открит мъртъв в хотел „Правец Ризорт”, собственост на Валентин Златев. Тялото на шефа на баскетболната федерация било открито от камериерката на обяд, когато отишла на почисти стаята.

 Първоначалната версия, разпространена от Федерацията по баскетбол, е масиран  инфаркт. 47- годишният бизнесмен, който нашумя от записите на „Галерия“, имал проблеми с високото кръвно. Аутопсията обаче тепърва ще покаже каква е истината за трагичния край на Михов.

Хотелът на Вальо Златев, където откриха тялото на бизнесмена
Хотелът на Вальо Златев, където откриха тялото на бизнесмена

Бившият главен секретар на МВР, Цвятко Цветков, обаче има сериозни подозрения, че смъртта на бирения бос не е естествена. Според него, има вероятност Михов да е ликвидиран, тъй като бил важен свидетел за корупция сред управляващите от няколко правителства. Цветков е категоричен, че инфарктът лесно може да се предизвикан. Смъртта на бизнесмена е удобна на много мъже във властта, заключава бившият главсек на МВР.

Атанас Атанасов пък намира за доста притеснително обстоятелството, че причината за смъртта на Михаил Михов е била съобщена преди да се направи аутопсията. Лидерът на

Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров е последният видял Михов жив?
Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров е последният видял Михов жив?

„тъмносините” в София отбелязва, че Мишо Бирата е третият бизнесмен, приближен до президента Първанов, който умира по загадъчен начин. Убийството на Емил Кюлев и опитът да бъде ликвидиран Манол Велев, който от години е в будна кома, тънат в мистерия.

Близки до Михаил Михов споделят, че от няколко седмици имал доста угрижен вид. Има предположения, че безпокойството му било свързано с тежките му финансови проблеми.

Журналистът Явор Дачков заяви при Милен Цветков, че вечерта преди да почине, Мишо Бирата бил видян да вечеря в хотела в Правец заедно с депутатът от ГЕРБ Емил Димитров. Народният представил категорично отхвърли версията като в своя защита заяви, че въпросната вечер бил в дискотека в Студентски град.

Едно от последните интервюта на Михаил Михов след скандала с флашките. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Интересно,какво ли е правил при Мишо бирата,депутата от ГЕРБ?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.