Професор Вучков проговори: Аз съм жертва на БСП!

Юлиян Вучков понякога говори много умни неща

Професор Вучков
Професор Вучков

БСП са свалили професор Вучков от ефир цели четири пъти! Тези потресаващи факти за самоуправство разкри самият той и допълни, че за първото си изгонване от телевизията е благодарен на бившия президент Георги Първанов.

„Четири пъти ме сваляха от ефир тези некадърници от БСП. Преди години Георги Първанов първи изпрати писмо до Нова телевизия, защото го критикувах самия него и синовете му. Нали се сещате какво стана – освободиха ме от телевизията. Това са те, не си мислете, че са нещо по – различни от ГЕРБ”, изригна професорът.

Професор Юлиан Вучков
Професор Юлиан Вучков

Юлиян Вучков попита риторично в ефир „Защо правителството трябва да си ходи”. Автоматичният отговор, който сам си даде попадна право в десетката и разкри позорната истина за поведението на червената хунта:

„Защото БСП и ДПС вече повече от 20 години правят всичко възможно да турцизират България. Нямам нищо против българските турци, те са прекрасни и трудолюбиви хора – нека да участват в управлението, но в българските партии. Гласуват за ДПС единствено, защото СЕ СТАРХУВАТ от отмъщение на тяхната върхушка. Правителството на Орешарски е напълно некадърно, а самият той просто не става за премиер”, категоричен е Вучков.

Той допълни, че според него за бъдещето на държавата няма друга алтернатива, освен нови избори през следващата година. По думите му, правителството незабавно трябва да подаде оставка и веднага да се назначи служебен кабинет. Накратко: от властта трябва да се изгонят всички лумпени, а на тяхно място да застанат интелектуалци и учени, които имат поне малко морал.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WOwVwzJRtjo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Не БСП ти свали предаването, а на народа му омръзна да слуша простотии

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *