Андрей вреди гаджето си Надя в сериал по Тв 7

Андрей и Надя2Половинката на опосума Андрей – Надя най-после  ще изтупа праха от  дипломата си по актьорско майсторство.

Ученичката на Стефан Данаилов започва да се снима в сериал по ТВ7,  чийто сценарист е Любен Дилов – син.  Надя ще играе ролата на живата кукла и представителната съпруга на медиен магнат. В сагата „Осем дни в седмицата“, в която се разказва за войната между две конкурентни телевизии, досегашната водеща ще се изяви за пръв път като актриса и ще се превъплъти в богата трофейна съпруга на медиен бос, от която се иска да изглежда секси, да се държи царствено и от време на време да изпълнява и други, не толкова елитни поръчки на мъжа си. Валя Войкова1Разглезена безмозъчна кукла, която не е нужно да товари мозъчето си с мислене – това й е отредил във фирма Любен Дилов.

Засега Надя се справя перфектно в това амплоа и сякаш е родена да харчи парите на мъжа си, да подслушва и да сплетничи.  Сценаристът е решил да повери повечето роли на журналисти, без значение имат или нямат актьорско образование.  Надя натрупа опит покрай „Къртицата“ и ВИП“Брадър“, докато работеше зад кадър. Другата актриса и водеща ще е Валя Войкова, която сега прекрачва в дебрите на актьорството, но тъкмо пък ще намери одушник от скорошния развод със съпруга си. Компания ще й прави светската репортерка  Уляна Чан. Действието ще върви през своеобразен микс от докемунтални филми и фрагменти през риалити формат. Като капак ще бъдат канени гости и светски знаменитости. Миш-машът от жанрове обещава да е интересен, но пък може и безславно да се провали. Колеги вече се шегували с Дилов, че не е оставил време за футболен мач или политически дебат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/V5aDv5i2ioo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. некадърни и като журналисти и като водещи Иван и Андрей се позагубиха ,след като унищожиха със скандал една кадърна журналистка от кариерата Васа Ганчева.Естествено, че сега ще натикат любовниците си в ролята на актриси.Всичко се прави само за пари.
    Само като видим кой е авторът на сценария -Дилов-син -можем да си представим какъв боклук ще се получи от новия филм.Жалко за българската култура!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.